Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Με δύο γκολ στο πρώτο 35λεπτο νίκησαν τις Νηρηίδες Φθίας

Τα δύο υπέροχα γκολ στο πρώτο 35λεπτο, έδωσαν την πολύτιμη νίκη στις Πιερίδες Μούσες με αντίπαλες τις Νηρηίδες Φθίας στον αγώνα που έγινε στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα των Πιερίδων Μουσών δεν έδειξε συνοχή και συνέχεια στην απόδοση στη διάρκεια του αγώνα, ενώ η απρόσμενη ηλιοφάνεια και ζέστη δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο.

Το πρώτο γκολ ήλθε στο 12’ λεπτό όταν σε επιθετική προσπάθεια η Βάγια Τζουμέρκα πλάσαρε στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας και η Χριστίνα Μαυρομάτη που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1 – 0

Το δεύτερο γκολ ήταν από τα καλύτερα που πέτυχε η ομάδα. Στο 35’ η Χριστίνα Βίσμπα εκτέλεσε κόρνερ, η Ελένη Κατερινοπούλου με ωραίο σουτ γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και η Γιώτα Γκούτζα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν αμφίρροπη. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς να έχουν επιτυχία στην τελική προσπάθεια. Η τερματοφύλακας των Πιερίδων Μουσών, Μελίνα Μουτάφη, ήταν πάντα στην κατάλληλη θέση και απέτρεψε την παραβίαση της εστίας της.

Οι τρεις βαθμοί της νίκης σ αυτόν τον αγώνα δίνουν δικαίωμα στην ομάδα των Πιερίδων Μουσών να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια και κατάκτηση του στόχου για τις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία του 3ου Ομίλου.


Έπαιξαν: Μελίνα Μουτάφη, Ελπίδα Συμεωνίδου, Δέσποινα Γκαβανούδη, Σούλα Βούλγαρη, Βάγια Τζουμέρκα (Από το 55’ Φωτεινή Κουτσού), Ελένη Κατερινοπούλου, Ολυμπία Κατσιμπουρα (από το 62’ Γεωργία Γελαστοπούλου), Χριστίνα Βίσμπα, Χριστίνα Μαυρομάτη, Γιώτα Γκούτζα και Γεωργία Μετενίδου


Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί τους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο και ενίσχυσαν την ομάδα. Στην καθιερωμένη προσφορά δώρου κληρώθηκε μια δωροεπιταγή για τραπέζι 4 ατόμων στο Ψαροταβερνείον «ΚΛΕΨΥΔΡΑ» (Γιωργάκη Ολυμπίου 15 – Κατερίνη)

Ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 εκτός έδρας (στην Κηφισιά - Αθήνα) με την ομάδα Α.Σ. «Λεοντικός» Κηφισιάς.