Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Ο Σαχινίδης στον ΣΦΚ Πιερικό.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

206 αλλοδαπούς εντόπισε και διέσωσε σήμερα το Λιμενικό και η Ακτοφυλακή στο Αιγαίο.

5ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης "Πύδνεια 2019" στο Βυζαντινό κάστρο της Αρχαίας Πύδνας στο Μακρύγιαλο Πιερίας (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Παρασκευή 09 και Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 το 5ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης "Πύδνεια 2019" στο Βυζαντινό κάστρο της Αρχαίας Πύδνας στο Μακρύγιαλο Πιερίας...

EXEI ENA ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟΨΕ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ

"ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟΨΕ"… ακούγεται από μακριά, το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή…

Πάνδημη λιτανεία της Παναγίας Τριχερούσας στην Παραλία Κατερίνης

Το βράδυ της Τρίτης 13 Αυγούστου στην Παραλία Κατερίνης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτανεία της εικόνας Παναγίας της Τριχερούσας, αντίγραφο από την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Ορους.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (15-08-2019) ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ


«Υποβολή Δηλώσεων Συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για την αμπελοοινική περίοδο 2019-2020, μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του ΥΠ.Α.Α.Τ».

Ανακοίνωση για την υποχρεωτική δήλωση και καταγραφή στη Κτηνιατρική Υπηρεσία των κατόχων οικόσιτων χοιροειδών.

Έχοντας υπόψη την έξαρση κρουσμάτων Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων σε Χώρες της Ε.Ε. και με τη μετακίνηση του νοσήματος στη Βουλγαρία σε μικρή απόσταση από τα σύνορα με τη χώρα μας είναι αναγκαία η καταγραφή στην Κτηνιατρική Υπηρεσία όλων των εκμεταλλεύσεων χοιροειδών.

Δήμος Κατερίνης : Έως 16 Σεπτεμβρίου 2019 η προθεσμία για ένταξη στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Την δυνατότητα να ρυθμίσουν με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους τις οφειλές τους προς το Δήμο Κατερίνης έχουν οι πολίτες, έπειτα από την ψήφιση στη Βουλή και δημοσίευση νομοθετικής διάταξης για την ρύθμιση οφειλών προς τους δήμους.

Τα αυτονόητα...

Της Έφης Μπάσδρα

«Time flies» λένε οι αγγλοσάξωνες για το γοργό του χρόνου. Η νέα κυβέρνηση μετράει ήδη πέντε βδομάδες. Λίγο θα μου πείτε μπροστά στις κάτι παραπάνω από 190 βδομάδες του κοινοβουλευτικού της βίου, εάν βεβαίως αυτός ολοκληρωθεί πλήρης και ανεφέλωτος.

56 δασικές πυρκαγιές χθες 13/8/19. Ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Από Ω/19:00/12-08-2019 έως Ω/19:00/13-08-2019, εκδηλώθηκαν 56 δασικές πυρκαγιές και συνολικά επιχείρησαν: 796 πυροσβέστες, 347 οχήματα, 274 πυροσβέστες ως πεζοπόρα τμήματα...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1040 - Ο βασιλιάς Ντάνκαν Α΄ της Σκωτίας σκοτώνεται σε μάχη εναντίον του ξαδέλφου και αντιπάλου του, Μάκβεθ. Ο τελευταίος τον διαδέχεται ως βασιλιάς της Σκωτίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΜΙΧΑΙΑΣ
ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 14 Αυγούστου 2019