Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων κατά την αυριανή Εορτή των Θεοφανείων ζητά η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας

«Περί τῆς ἀνάγκης αὐστηρᾶς τηρήσεως τῶν ὑγιειονομικῶν μέτρων, ὡς πρός τήν λειτουργίαν τῶν Ἱερῶν Ναῶν κατά τήν Ἑορτήν τῶν Θεοφανείων».

Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων: Προβληματίζει και διχάζει η στροφή της Πολιτείας «εις τα οπίσω»!

Ενώ περιμέναμε να γιορτάσουμε και φέτος, όλοι μαζί οι Έλληνες, τη στροφή του «Ιορδάνη εις τα οπίσω» κατά την Αγία και μεγάλη ημέρα των Θεοφανείων, ξαφνικά κι αναίτια, βρεθήκαμε να προβληματιζόμαστε για τη στροφή της Πολιτείας «εις τα οπίσω»!

Κάλαντα & έθιμα των Φώτων στην παλαιά Λεπτοκαρυά

Οι κάτοικοι της παλαιάς Λεπτοκαρυάς, πίστευαν πως τα Χριστούγεννα «έρχονταν» τα “δωδεκάημερα” (δηλ. “καλικάντζαροι” που ενοχλούσαν τους ανθρώπους).

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν...

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Δεκεμβρίου 2020

Κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου του 2020, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 384 άτομα.

Εκκλησία της Κρήτης: Ἀνακοίνωση σχετικά πρός τήν ἀπαγόρευση συμμετοχῆς τῶν πιστῶν στήν μεγάλη Ἑορτή τῶν Θεοφανείων καί με συναίσθηση τῆς ποιμαντικῆς Της εὐθύνης

Ἡ Ἱερά Ἐπαρχιακή Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας Κρήτης, μέ ἀφορμή τίς πρόσφατες Κυβερνητικές ἐξαγγελίες, σχετικά πρός τήν ἀπαγόρευση συμμετοχῆς τῶν πιστῶν στήν μεγάλη Ἑορτή τῶν Θεοφανείων...

Η αστυνομία έδωσε πρόστιμο σε ιατρό που πήγαινε να κάνει την εφημερία του στο Νοσοκομείο Βέροιας...

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πραγματικό!

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ανακοινώσεις για την χορήγηση άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων και δήλωσης για τις ζωοτροφές.

Αυστηρά πρόστιμα και κυρώσεις θα επιβληθούν από την δημοτική αστυνομία σε δημότες που πέταξαν μπάζα και έγγραφα σε γέφυρα του Σιδηροδρομικού Σταθμού

Συνεργεία του Δήμου Κατερίνης καθάρισαν την νότια γέφυρα του Σιδηροδρομικού Σταθμού, όπου μεταξύ των μπάζων βρέθηκαν πεταγμένα και ενυπόγραφα έγγραφα δημοτών.

Στη μνήμη Ιγνάτιου Μεϊμάρη - ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στην εκπνοή μιας πρωτόγνωρης χρονιάς που ταλαιπώρησε την ανθρωπότητα...

Συμμετοχή του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους στην διαδικτυακή «Εθνοσυνέλευση των Νέων» για τον Εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης

Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος συμμετείχε στην «Εθνοσυνέλευση των Νέων» που διοργάνωσε η Εκκλησία της Ελλάδος τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1066 - Ο Εδουάρδος ο Εξομολογητής πεθαίνει άτεκνος, προκαλώντας μία κρίση διαδοχής που θα οδηγήσει τελικά στην κατάκτηση της Αγγλίας από τους Νορμανδούς.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βελτίωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 5 Ιανουαρίου 2021