Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος αστυνομικών.


Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της Περίστασης, παρουσίασε στους παρευρισκόμενους/ες τη Βασική Υποστήριξη Ζωής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΤΣΙΚΑ (Ε.ΠΟ.Σ) ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, 03/03/2019

«ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
Πολιτική ομιλία του Μιχαήλ Πατσίκα στο Αγρίνιο.

Αποκριάτικο πανηγύρι από τους Προσκόπους Κατερίνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης

Οι Πρόσκοποι Κατερίνης σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης σας περιμένουν από τις 11:00 το πρωί το Σάββατο 02 Μαρτίου 2019 στην πλατεία Ελευθερίας και ντυμένοι με τις αποκριάτικες στολές μας...

Ανάρτηση Κτηματογράφησης σε περιοχές της Π.Ε. Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε τρεις ακόμα περιφερειακές ενότητες και συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας Μεσσηνία, Βοιωτία και Φωκίδα.

Αποκριάτικος χορός Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Περίστασης

«Παράβαση της εβδομάδας»

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

Κήρυξη των Π.Ε. Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και του Δήμου Αιγιαλείας της Π.Ε. Αχαΐας σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, κήρυξε:τις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας...

Εβδομάδα ¨Γυναίκας¨ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας που είναι στις 8 Μαρτίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων που σχετίζονται με τη γυναίκα την ερχόμενη εβδομάδα Δευτέρα 4 με Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου στο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς

"Είμαι έφηβος/η! Τι μου συμβαίνει;" είναι ο τίτλος προγράμματος Αγωγής Υγείας που παρουσιάζει φέτος στο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιεραποστολικής Στέγης σας καλούν να συμμετάσχετε στην Κοπή της Βασιλόπιτας το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 6:00μμ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης “ΕΚΑΒΗ”.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου σας καλεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 11.00 σε ένα φανταστικό αποκριάτικο πάρτι! Με πολύ χορό, παιχνίδι και πολλά υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους!!! Σας περιμένουμε όλους!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΣ «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Α.Σ. «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια:

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ν. Πόρων Πιερίας.

Κατόπιν των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν την Κυριακή 13/ 01/ 2019 στους Ν. Πόρους Πιερίας, αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ν. Πόρων Πιερίας.

Έκλεψε τσάντα στην Κατερίνη και συνελήφθη

Συνελήφθη χθες (25 Φεβρουαρίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 41χρονος ημεδαπός...

Τσικνοπέμπτη στο κρεοπωλείο της Όλγας Κουρκούτα!

Ελάτε να τσικνίσουμε μαζί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 με δικά μας παρασκευάσματα και κρεατικά  και με πολλές εκπλήξεις!

Θανάσης Λιακόπουλος: Μπράβο για την έκθεση ζωγραφικής (πόσο κόστισε;) στο κλειστό επί 9 χρόνια Μέγαρο Τσαλόπουλου. Τι θα κάνουμε για να μην ξανακλείσει στο μέλλον, πώς θα στηρίξουμε τους καλλιτέχνες μας

Με χαρά διαπίστωσαν οι δημότες της Κατερίνης ότι μετά από 9 χρόνια που ο Δήμος Κατερίνης κράτησε κλειστό το Μέγαρο Τσαλόπουλου, την περασμένη εβδομάδα το άνοιξε για το κοινό (στη φωτογραφία η φιέστια της 25.11.2009).

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, σύσσωμο το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα, στον ιδιαίτερα όμορφο και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης.

Δελτίο τύπου από το Σύλλογο Κρητών Πιερίας "Το Ξαθέρι"

O σύλλογος μας στηρίζει με τις δράσεις του αλλά και με την ενεργό συμμετοχή του την πλειονότητα των ενεργειών της σύμπραξης "Πολιτιστικοί Σύλλογοι Νομού Πιερίας", που έχει ως στόχο την προάσπιση και τη διαφύλαξη του πολιτισμού, της ιστορίας του τόπου και ό,τι απορρέει εξ αυτών!

Κούλουμα στον Κορινό - Ζωντανή μουσική, παραδοσιακά εδέσματα, χορός, κέφι και πολλές εκπλήξεις!

Από τον Γενάρη και μετά η απαλλαγή των μαθητών από τις απουσίες λόγω της γρίπης

Με διευκρινιστική εγκύκλιο που στάλθηκε σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου επισημαίνει ότι η απαλλαγή των μαθητών και μαθητριών από τις απουσίες λόγω της εποχικής γρίπης θα έχει ισχύ από τον Ιανουάριο...

Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη από τη Θεατρική Ομάδα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης

Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Γιαννακίδου, θα παρουσιαστούν από τη νεοϊδρυθείσα θεατρική ομάδα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στις 7:30 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο "ΕΚΑΒΗ",
στην κάτω αίθουσα.

Ο Ναούμ Ευαγγελόπουλος στην Δίον Τηλεόραση.

Ο Ευαγγελόπουλος Ναούμ είναι εκπαιδευτικός και υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό «Εκκίνηση» του υπ. δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου.

ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

Την 12η νίκη σε 12 αγώνες!!! και 36-0 σετ!! πέτυχαν οι παγκορασίδες του Πιερικού, καθώς κέρδισαν και μέσα στα Γρεβενά πάρα πολύ εύκολα, όπως δείχνει και το σκορ, τον τοπικό ΓΣ Γρεβενών.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

364 - Ο Ουαλεντινιανός Α΄ ανακηρύσσεται Ρωμαίος αυτοκράτορας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΝΑΤΟΛΗ
➤ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ
➤ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ
➤ ΦΩΤΕΙΝΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2019