Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, σύσσωμο το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα, στον ιδιαίτερα όμορφο και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης.


Αφού προηγήθηκε η ευχή και κοπή της Αγιοβασιλόπιτας από τον Πάτερ Διονύσιο, εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ.κ. Γεώργιου εν συνεχεία το Δ.Σ εις ένδειξη εκτίμησης και φιλίας απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά και διαχρονική στήριξη στην Διεθνή Ένωση Αστυνομικών στον επιχειρηματία κ. ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ Ιωακείμ , στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μας κ. ΞΥΠΤΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ Ευαγγελία, στον ιδιοκτήτη του καταστήματος ALMYRA κ. ΤΣΕΝΕΚΙΔΗ Κώστα , στον πρόεδρο του OLYMPUS MARATHON κ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Διονύσιο και στα επίτιμα μέλη μας κ. ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο και κ. ΑΔΑΜΟ Γεώργιο, τον οποίο και ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά του να συνοδεύουν το γεύμα μας τα εκλεκτά κρασιά του.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέα του Εθνικού Τμήματος κ. ΠΑΠΑΣ Βασίλειος, ο οποίος και απένειμε τιμής ένεκεν στον πρόεδρο της Ένωσης μας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνο χειροποίητο αναμνηστικό για τις πλούσιες δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας και την σημαντική της προσφορά στην τοπική κοινωνία, τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας κ. ΦΩΤΗ Δημήτριο και τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Πιερίας κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο,

Επίσης με την παρουσία πολλών μελών του χορευτικού τμήματος και της ομάδας δρομέων της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας, τους οποίους και ευχαριστούμε για την παρουσία τους, ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό, υπό τα ακούσματα των μουσικών επιλογών του Dj μέλους μας ΜΠΕΛΗ Γρηγόρη, που ακόμη μια φορά με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας.

Το Δ.Σ. της Τ.Δ. Πιερίας εύχεται σε όλους υγεία, προκοπή, ατομική και οικογενειακή ευημερία.









"Servo per Amikeco" 
"Υπηρετώ δια της Φιλίας" 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος 
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος 
Ο Γεν. Γραμματέας 
ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος