Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Με άποψη: Η νεολαία μπορεί να γίνει πυξίδα !!!

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Από τότε που άρχισα να παρακολουθώ καθημερινά την πολιτική μας σκηνή, εδώ και αρκετές δεκαετίες, συνειδητοποίησα δυο πράγματα.

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ της ΚΕΕ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ της ΕΛΜΕ ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜ. & ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡ.

Συναδέλφισσες-φοι

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης, που λάβαμε από τον δικηγόρο κ. Νατσιό Γεώργιο, σας πληροφορούμε ότι όσοι εκπ/κοί της Β΄/θμιας και της Α΄/θμιας Εκπ/σης Πιερίας υποβάλατε αιτήσεις για αγωγές...

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΦΟ Αριδαίας

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται την Αριδαία, το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 20:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Συνεχίζει να εκπροσωπεί το πιερικό ποδόσφαιρο η ομάδα των Νέων της ΕΠΣ Πιερίας, αφού κατέλαβε επάξια τη δεύτερη θέση με διαφορά.

Ενημέρωση για την απαγόρευση της εκδήλωσης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» στον Πολεμικό Μουσείο

ΙΗΑ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ*

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, την 4η Φεβρουαρίου 2019, από την απαγόρευση της εκδήλωσης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» στον Πολεμικό Μουσείο, δύο βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου κατέθεσαν επερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Αγγελία για θέση εργασίας στο Λιτόχωρο.

Ζητείται νέος έως 30 ετών για εργασία στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop www.athonian.gr ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ για το τμήμα πωλήσεων.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 2019

Ημερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο από τον Δήμο Κατερίνης και το CSIi την Κυριακή 3 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο


«Συντήρηση οδοστρωμάτων, τεχνικών έργων, στοιχείων σήμανσης και ασφάλειας οδών Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Πιερίας για τα έτη 2017-2018»

Υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το έργο «Συντήρηση οδοστρωμάτων, τεχνικών έργων, στοιχείων σήμανσης και ασφάλειας οδών Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Πιερίας για τα έτη 2017-2018».

Και νέα ανάκληση πιάτου μελαμίνης από τον ΕΦΕΤ


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων που διενεργεί "Παρακολούθηση Παραγόντων Ασφάλειας των Τροφίμων – Επίσημος Έλεγχος των Υλικών και Αντικειμένων που Προορίζονται να Έρθουν σε Επαφή με τα Τρόφιμα"...

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΚΤΗΣ

Ο Δήµος Κατερίνης καλεί, στο πλαίσιο της μελέτης κτηματογράφησης της περιοχής επέκτασης της Πολεοδομικής Ενότητας 11 Ολυμπιακής Ακτής, όπως αυτή ορίζεται από το εγκεκριμένο Γ.Π.Σ. του Δήμου Κατερίνης (ΦΕΚ 414 ΑΑΠ /4.10.2010) και τη συμπλήρωση αυτού (ΦΕΚ 214 ΑΑΠ /11.6.2013) :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα ημέρα Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου υπάρχει διακοπή νερού και θα συνεχιστεί μέχρι τις μεσημβρινές ώρες...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥ.Π.Φ.Α. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ολοκληρώθηκαν και φέτος με απόλυτη επιτυχία οι εργασίες της 3ης Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα: «Καλές πρακτικές προγραμμάτων άθλησης και η αλληλεπίδραση προπονητή- γονιού-αθλητή» την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας.

5o ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2019

Ανακοίνωση βολής στο πεδίο βολής αρμάτων Λιτοχώρου


ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΕΩΝ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΤΕΤΑΡΤΗ 27-2-2019 και ώρα 15:30 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, ΤΟ 24ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Συμπληρώνονται φέτος είκοσι τέσσερα χρόνια από την αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου του ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ των δημοτών του Δίου Πιερίας με τους καταγόμενους από την ιστορική περιοχή της παρολύμπιας γης, οι οποίοι διαβιούν πέρα και μακριά από την πατρογονική εστία.

Με άποψη: Ας γράψουμε την δική μας ιστορία !!!

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Θα ήθελα στην αυτοδιοίκηση να μην υπάρχουν χρώματα, όπως και διαχωριστικές γραμμές.

Διαχωριστικές γραμμές υπήρξαν μόνο κατά το παρελθόν και καλό θα είναι, να ΜΗΝ γυρίσουμε πίσω ποτέ, δείχνοντας πίστη και αφοσίωση στη Δημοκρατία και στους θεσμούς.

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων για τα Προγράμματα Σπουδών για τη Γ΄Λυκείου ΓΕΛ.

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα να τοποθετηθεί σχετικά με την πρόταση του ΙΕΠ για τα Προγράμματα Σπουδών για τη Γ΄Λυκείου ΓΕΛ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι μικροί σε ηλικία παίκτες του Πιερικού, καθώς στην πρεμιέρα του παμπαιδικού πρωταθλήματος κέρδισαν μέσα στα Γρεβενά τον τοπικό ΓΣ Γρεβενών με 3-0 σετ.

Ο «έλεγχος» των «ξενιτεμένων» του Πιερικού Αρχέλαου

Πάμε μία βόλτα στα παρκέ της χώρας να δούμε τι έκαναν οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου που αγωνίζονται σε ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγορίων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

380 - Έδικτο της Θεσσαλονίκης: Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Α΄ και οι συναυτοκράτορες Γρατιανός και Ουαλεντινιανός Β΄ δηλώνουν την επιθυμία τους να ασπαστούν όλοι οι Ρωμαίοι πολίτες τον τριαδικό Χριστιανισμό.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
➤ ΝΗΣΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2019