Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ: Έχουμε να κάνουμε με μια άσχετη κυβέρνηση. ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ότι γίνεται αυτή την ώρα στην ΚΩ!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

2)ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΛΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ . ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ 80ΑΔΤΕ(ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ) ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ


Στο Γήπεδο του Κίτρους η ΠΥΔΝΑ θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 15:00 μ.μ.τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σε ένα φιλικό παιχνίδι μετά την εκ νέου αναβολή του πρωταθλήματος της  Γ΄ Εθνικής κατηγορίας . Οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν πρόσφατα και να καλύψουν το αγωνιστικό κενό του πρωταθλήματος.

O έμπειρος γκαρντ Aντώνης Γκοντόπουλος,πρώτος σκόρερ όχι μόνο του Πιερικού Αρχέλαου αλλά και ολόκληρης της β΄εθνικής κατηγορίας, δήλωσε σχετικά με τον κρίσιμο αγώνα ενάντια στο Άργος Ορεστικό:

"Η νίκη στην έδρα του Παλαμά ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα μας,τόσο βαθμολογικά,όσο και για ψυχολογικούς λόγους επειδή προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα. Για να Έχει αντίκρυσμα όμως η νίκη αυτή θα πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή το εντός έδρας παιχνίδι με το Άργος Ορεστικό.Το Άργος διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και έχει δείξει  σταθερότητα στο πρωτάθλημα. Είναι ένας δύσκολος αγώνας στον οποίο πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Η αμυντική προσήλωση  και η θέληση θα είναι τα κλειδιά για τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο της Κατερίνης να στηρίξει την προσπάθειά μας για νικηφόρο αποτέλεσμα την Κυριακή!"

ΔΙΟΝ 2016. Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.097μ

Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.097μ
Περιπατητικός αγώνας 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος»
Παιδικός αγώνας 1 χλμ Γυμνασίων και Δημοτικών
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’ με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Δίου Ολύμπου διοργανώνουν και  προκηρύσσουν τον 7ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» 21.097μ. O αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.

Τιμητική Απονομή στην Κοπή πίτας του Ενήλικου Χορευτικού των Κοκκινοπλιτών Πιερίας

 
Οι Δευτέρες στη Πολιτιστική μας Στέγη έχουν χρώμα έντονα παραδοσιακό χορευτικό, λόγω των συναντήσεων των μελών της Ενήλικης χορευτικής ομάδας για τις καθιερωμένες τους πρόβες, με καθοδηγητή τον ακούραστο Χοροδιδάσκαλό μας κ. Φτεργιώτη Αθανάσιο. Στη χορευτική συνάντηση της 1ης Φεβρουαρίου 2016, σε κλίμα ευχάριστο και ιδιαιτέρως γιορτινό έγινε η κοπή πίτας για τη νέα χορευτική χρονιά 2016, με την χορεύτρια Καλαϊτζή Εύη να κερδίζει το φλουρί, το οποίο φέτος αντιστοιχούσε σε ένα Ανθοημερολόγιο της εκπαιδευτικού-συγγραφέως κ. Ζέττα Φανής.

Όχι στη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης στο Δήμο Δέλτα

Πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 5/2/2016 έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης (relocation camp) στο στρατόπεδο Αναγνωστόπουλου – 1090 στα Διαβατά, στη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Σίνδου που κατακλύστηκε από πολίτες. Παρόντες στη συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Αρ. Φωκάς και Αντ. Γρέγος, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστ. Γαβότσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κ. Γιουτίκας και Γ. Μπισμπινά.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ΄΄ στην προσπάθεια του να είναι κοντά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη διοργανώνει την 6η κατα σειρά εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 7/2/2016 απο τις 09:00 έως 13:00 στο αγροτικό ιατρείο του Αγίου Σπυρίδωνα στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας.
Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται , ούτε αντικαθίσταται.

…για όσους το θέλουν, κυρίως για όποιον το διαλέξει είναι η στάση ζωής των ανθρώπων που επιμένουν με συνέπεια για μια ολόκληρη ζωή να σφυροκοπούνε στο ίδιο αμόνι των ανθρώπινων αξιών.

Ηλίας Χρυσικός: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα.


Η Ελλάδα ήταν και πρέπει να παραμείνει στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.
H προσωπική μου άποψη είναι ότι μόνο με ριζικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό και Φορολογικό σύστημα, στις ιδιωτικοποιήσεις και την παιδεία, θα επιτρέψουν στην οικονομία να λειτουργήσει αποδοτικά, με χαμηλότερο κόστος και με όφελος της κοινωνίας.
Η ευρωπαϊκή προοπτική είναι μονόδρομος, πρέπει να υπάρξει ριζική ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, με τόνωση της ιδιωτικής οικονομίας, προκειμένου να δοθεί λύση μακράς πνοής στο πρόβλημα της ανεργίας.

Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ''Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ'' - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Σ.Ι.Υ.Ν.Π. όλο τον Ιανουάριο ανέπτυξε σημαντική δράση στα πλαίσια και της πανεργατικής απεργίας της 4ης Φλεβάρη. Η διοίκηση με μέλη του συνδικάτου περιόδευσαν σε μαζικούς χώρους δουλειάς όπως είναι οι παιδικοί σταθμοί, τα σούπερ μάρκετ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, Carrefour, Βασιλόπουλος, Lidl, Family, Discount, Μασούτης, τα καταστήματα Κοτσώβολος, Public, Hondos Center, Jumbo, την πτηνοτροφική μονάδα Αμβροσιάδη, κ.α, μίλησαν με τους εργαζόμενους και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό για την απεργία της 4ης Φλεβάρη. Πραγματοποίησε επίσης συσκέψεις με εργαζόμενους με θέμα το ασφαλιστικό.

Μπέττυ Σκούφα: Η Αριστερά κινείται στην Ευρώπη!


Αυτές τις μέρες το στέλεχος του γραφείου Χρήστος Δελλασούδας  βρίσκεται στην Μπολόνια παρακολουθώντας ένα εργαστήρι πολιτικής επικοινωνίας των European Alternatives. Στο περιθώριο των εργασιών γίνονται μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ακτιβιστές και στελέχη της αριστεράς από όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές χώρες.

ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ: Διαγωνισμός 14 εκατομμυρίων ευρώ, "δημόσιος και ανοικτός" για 9 ώρες!

Hot Spots προσφύγων/μεταναστών.
Διαγωνισμός 14 εκατομμυρίων ευρώ, "δημόσιος και ανοικτός" για 9 ώρες!
Μεσαίωνας με όνομα:
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Δείτε τα έγγραφα:

Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης: Συμφωνούμε αλλά πρέπει να διαφωνήσουμε…

Όταν σε έναν μικρό Δήμο όπως της Κατερίνης δεν μπορούν όλες οι παρατάξεις να συμφωνήσουν σε ένα απλό πράγμα όπως ένα ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών, περιμένουμε από την ηγεσία της χώρας να βρει λύση στα προβλήματα μας…

Άλλη πρόταση από τον Δήμο Κατερίνης, άλλη πρόταση από τον έναν συνδυασμό της αντιπολίτευσης, άλλη πρόταση από τον άλλο συνδυασμό της αντιπολίτευσης, ναι μεν αλλά να το δούμε από τον άλλο συνδυασμό…

Η συνέντευξη του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας κ. Συριανίδη Δημήτρη.

Η συνέντευξη του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας κ. Συριανίδη Δημήτρη.
Νέος Διευθυντής Εκπαίδευσης και μια νέα φιλοσοφία και αντίληψη των εκπαιδευτικών θεμάτων φαίνεται να έρχεται στην πόλη μας.