Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (5-6/08) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Πανελλήνιος- Αρχέλαος Κατερίνης που θα κρίνει την άνοδο στην Handball Premier.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (5-6/08) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Πανελλήνιος- Αρχέλαος Κατερίνης που θα κρίνει την άνοδο στην Handball Premier.



Η ΟΧΕ με έγγραφο της προς τα Σωματεία Πανελλήνιος ΓΣ και Αρχέλαος Κατερίνης, Η ενημέρωσε ότι ο αγώνας μπαράζ ανόδου για το Πρωτάθλημα της Handball Premier θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου 2015. Ο τόπος διεξαγωγής, καθώς και η ακριβή ημερομηνία και ώρα του αγώνα θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα


Το ιστορικό Ρολόι των Γρεβενών



ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΙ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΟΛΟΚΤΣΙΔΗ



Ετερόφωτοι
 Ανθρώπινοι πλανήτες ετερόφωτοι Φως ζητιανεύουν ξένο απελπισμένα Λίγο η επιφάνεια τους να φανεί Χαμένοι στο σκοτάδι της αφάνειας Εκτίθενται σε φώτα κοσμικά Αστέρων που εκπέμπουν κενή δόξα Σκιές που λαχταρούν να φωτιστεί Το σώμα που γεννά την ύπαρξή τους Κι απ’ την πολλή λαχτάρα να φανούν Ξεχνούν ότι το φως που τους φωτίζει Της κόλασης το βγάζουν οι φωτιές Στην κόλαση του τίποτα που ζούνε

44ο Φεστιβάλ Ολύμπου ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ


Με τον καθιερωμένο θεσμό των αρχαιολογικών ομιλιών συνεχίσθηκε την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 το 44ο Φεστιβάλ Ολύμπου.
   Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Κέντρου Μεσογειακών Ψηφιδωτών του Δίου. Μετά τις εισηγήσεις των αρχαιολόγων, η βραδιά ολοκληρώθηκε με την μοναδική συναυλία έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού που απέδωσε η βαρύτονος Διονύσης Τσαουσίδης, συνοδεία μουσικών του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Πιερίας

Καλούνται οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής των σωματείων να παραστούν στη συγκέντρωση με θέμα συζήτησης «Διεξαγωγή Πρωταθλημάτων Υποδομής περιόδου 2015-2016» που θα γίνει τη Δευτέρα 10 Αυγούστου και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Ε.Π.Σ. Πιερίας στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης.


Για την Τεχνική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Καλαμπάκας

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" σας εύχεται Καλημέρα από την όμορφη πλατεία των Γρεβενών!!!


ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Την Παρασκευή 7 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος μετέβη στο Λιτόχωρο. 
Αρχικά χοροστάτησε στον Παρακλητικό Κανόνα, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. 
Με την ευκαιρία αυτή ο Σεβασμιώτατος ανήγγειλε την ίδρυση νέας Ενορίας στο Λιτόχωρο, κάτι που έγινε ενθουσιωδώς δεκτό από το εκκλησίασμα, καθώς ο πληθυσμός του Λιτοχώρου αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια, ενώ τό καλοκαίρι το εκκλησίασμα αυξάνεται λόγω των παραθεριστών. 

Σήμερα γιορτάζουν οι ...

Τριανταφυλλια και Τριαντάφυλλος