Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

1) Κυριακή 05/08/2018 : Άγ.Βασίλειος (240 μ.)-Μελίσι-Καταρράκτης
Κόκκινος Βράχος (650 μ.)-Άγ.Κωνσταντίνος (310 μ.)-Άγ.Βασίλειος (240 μ.)
(Κυκλική). Κοινή ανάβαση με τη (Δ.Ο.Π.) Διασωστική Ομάδα Πιερίας
(Μπάνιο στον Καταρράκτη)

"Χρειάζεται ριζική αλλαγή."

Του Ηλία Χρυσικού *

Μετά από αρκετά χρόνια απογοήτευσης, οικονομικής εξαθλίωσης και γενικευμένης μιζέριας, πάρα πολλοί από εμάς αισθάνονται αηδιασμένοι και γυρίζουν την πλάτη στο πολιτικό σύστημα.

Ε.Φ.Ε.Τ. - Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση κούπας

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση προϊόντος, κούπες από ίνες bamboo, στις οποίες διαπιστώθηκε...

Επίσκεψη μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου από το Γραφείο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους στο Λιτόχωρο

Μια ακόμη καλοκαιρινή απόδραση του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Ιουλίου. Συγκεκριμένα πενήντα μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από τις Κατηχητικές Συνάξεις επισκέφθηκαν το Λιτόχωρο.

Το θερινό σινεμά μας πάει... Τσεχία

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΕΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 47ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

Επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑ.Λ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, συγχαίρει ολόθερμα τους παρακάτω επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης της ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ των ΕΠΑ.Λ. που έλαβαν χώρα τον φετινό Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη:

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ»

Αποπερατώθηκαν την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού άξονα «Λιτόχωρο – Πριόνια» στην Περιοχή «Πριόνια». Μετά από 20 και πλέον χρόνια, ο δρόμος που οδηγεί τους ορειβάτες στις φημισμένες Κορυφές και τα καταφύγια του Ολύμπου, είναι πλέον έτοιμος.

ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 2018-2919

Σας γνωρίζουμε ότι, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Πιερίας, (στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.epspierias.gr/προκηρύξεις/ ) έχουν αναρτηθεί οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων για την περίοδο 2018-2019.

Διασωστική Ομάδα Πιερίας - Ευχαριστήριο

Ως πρόεδρος της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, θα ήταν παράληψή μου, να μην ευχαριστήσω ξεχωριστά το ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας, που με την πολύτιμη βοήθειά του, ως προς την μεταφορά, φύλαξη και την παραχώρηση των εισιτηρίων τους...

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης και, ειδικότερα, εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος (επούλωση λακκουβών) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αύριο Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018.

Γιώργος Κυριακίδης για την κατεδάφιση του διώροφου δημοτικού γκαράζ Κατερίνης.

Ερώτηση προ ημερησίας του ανεξάρτητου δημοτικού σύμβουλου Γιώργου Κυριακίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για την κατεδάφιση του διώροφου δημοτικού γκαράζ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔ/ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι όσα σωματεία Γ΄Εθνικής και τοπικών κατηγοριών, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας Ποδοσφαίρου-Σύστημα Υλοποίησης Διαιτησίας Ποδοσφαίρου...

Δεν πρόκειται να αλλάξεις ποτέ γείτονα…


Πανό το οποίο έγραφε : «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» σήκωσαν στο ΟΑΚΑ οπαδοί της τούρκικης ομάδας Γαλατασαράι στον ποδοσφαιρικό φιλικό αγώνα της ομάδας τους με την ΑΕΚ.

Συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής στην Παραλία Κατερίνης

H Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας, το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Παραλίας, το Σύλλογο Επαγγελματιών Παραλίας «Κερδώος Ερμής» και το Μορφωτικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Παραλίας...

154 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

30 π.Χ. – Ο Οκταβιανός (αργότερα γνωστός ως Αύγουστος) εισέρχεται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, θέτοντάς την υπό τον έλεγχο της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 1 Αυγούστου 2018