Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

"ALPHA" Μια υπέροχη ταινία φιλίας ενός νεαρού άντρα και ενός... λύκου. Τον Αύγουστο στους κινηματογράφους.

Αυξάνεται ο αριθμός των απουσιών των μαθητών/τριών - αθλητών/τριών προς διευκόλυνση τους.


Στους μαθητές/τριες–αθλητές/τριες οι οποίοι/ες είναι μέλη των ελληνικών εθνικών ομάδων αυξάνεται το όριο απουσιών και πέραν του προβλεπόμενου ορίου των εκατόν δεκατεσσάρων (114) ωρών μπορούν να πραγματοποιήσουν μέχρι και εκατόν σαράντα (140) επιπλέον ώρες απουσίας οι οποίες δεν προσμετρούνται.

Όλη η Βόρεια Ελλάδα, όλη η Μακεδονία στις Πρέσπες!

"Σκόρπισε" τους Σαουδάραβες η Ρωσία στο πρώτο παιχνίδι του Μουντιάλ.

Πολιτικοί νάνοι


Η παρούσα (αλλά και κάθε) κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να εκχωρήσει αυτό που δεν της ανήκει

Από τον
Σαράντο Ι. Καργάκο

Αγαπητέ αναγνώστη, την ώρα αυτή, όπου οι νάνοι πολιτικοί μας απεργάζονται τη νέα ατιμωτική λύση για τη σκοπιανή εμπλοκή, εγώ, ένας ταπεινός εργάτης του πνεύματος, αισθάνομαι την ανάγκη να...

Συλλυπητήρια

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ., προπονητές και αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, πληροφορούμενοι το θάνατο της συζύγου του Ολυμπιονίκη και πάρα πολύ καλού τους φίλου Πύρρου Δήμα, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Άστατος καιρός και κεραυνοί αυτή την ώρα στην Πιερία.


Δείτε σε πραγματικό χρόνο τις ηλεκτρικές εκκενώσεις (κεραυνοί) αυτή την ώρα στην Πιερία.

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ - EΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 
Προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδος, κ. Παυλόπουλο

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΛΑΧΩΝ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Μετά από κοινή σύσκεψη της επιτροπής των Συλλαλητηρίων για την Μακεδονία, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη στην οποία συμμετείχε και η Π.Ο.Π.Σ ΒΛΑΧΩΝ , αποφασίστηκαν τα εξής:

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Κατερίνης...

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Σημαντικά και ελπιδοφόρα τα στοιχεία του Τμ. Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης.

Ιδιαίτερα σημαντικά αλλά και ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, με αφορμή την 14η Ιουνίου που καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από την ΝΔ για το θέμα της συμφωνίας με τα Σκόπια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με το κλείσιμο της Αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, ευχαριστούν θερμά όλους εκείνους που με τον τρόπο τους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων της, στις ανδρικές κατηγορίες (Πρωταθλήματα, Κύπελλο)...

Σκοπιανό: Η Επανάληψη της απάτης του 2015. Όταν το φιάσκο πλασάρεται ως θρίαμβος

Tου Γιώργου Ρακκά

Κατά την έναρξη του παρόντα γύρου των διαπραγματεύσεων για το Σκοπιανό, είχαμε τονίσει πως μοναδικός όρος που θα σηματοδοτούσε πρόοδο για τις σχέσεις των δυο χωρών θα ήταν να πειστεί μέσα από αυτές η γειτονική χώρα να εγκαταλείψει τις αλυτρωτικές της αναφορές στον «μακεδονισμό».

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

«Η σημασία της κοστολόγησης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας». Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Τμήμα Λογιστικής - Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας...

“Ταφόπλακα” για τους ανθρώπους με σακχαρώδη διαβήτη οι προτάσεις του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη : “Ταφόπλακα” για τους ανθρώπους με σακχαρώδη διαβήτη οι προτάσεις του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

ΕΠΑΜ: Ανακοίνωση για την κατάπτυστη συμφωνία για το σκοπιανό

Η δοσιλογική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξόφλησε εχθές 12 Ιουνίου 2018 άλλο ένα γραμμάτιο που είχε υπογράψει με τους επικυρίαρχους ΗΠΑ, ΕΕ, Γερμανία.

Κάλεσμα για το συλλαλητήριο στις Πρέσπες


Κάλεσμα για το συλλαλητήριο στην Αθήνα.

ΕΑΛΛΩ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;


Το International Hellenic Association συμπαρίσταται στις προσπάθειες αντίστασης των Ελλήνων, με κάθε νόμιμο τρόπο, στην απόφαση απλόχερης «προσφοράς» Μακεδονικής εθνικότητας σε Σλάβους, Αλβανούς, Βούλγαρους και αθίγγανους!

ΗΡΩΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ

Μητροπολίτης Γεώργιος : "Απαράδεκτη η συμφωνία. Οι βουλευτές μετά πως θα μπορέσουν να εμφανισθούν ξανά στις επαρχίες τους ενώ θα έχουν ψηφίσει αυτή τη συμφωνία; Θα συνεχίσω τον αγώνα για την Μακεδονία μας".

Κάλεσμα στο Σύνταγμα για το θέμα των Σκοπίων


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πέτυχε μια ακόμη Ιστορική εθνική ήττα, με τις επευφημίες η την σιγή των πολιτικών κομμάτων της βουλής, που εν τέλει ταυτίζονται απόλυτα, λεγόμενη «Εθνική Γραμμή».

106η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1158 - Ο Ερρίκος ο λέων ιδρύει το Μόναχο στις όχθες του ποταμού Ίζαρ.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 14 Ιουνίου 2018