Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ανδρέας Μιχαήλ: Για όλα αυτά που έκανα στην καλλιτεχνική μου πορεία, για όλα αυτά με «τιμωρούν» σήμερα οι "κάποιοι σοφοί" του Φεστιβάλ Ολύμπου…

Ανδρέας Μιχαήλ: Για όλα αυτά που έκανα στην καλλιτεχνική μου πορεία, για όλα αυτά με «τιμωρούν» σήμερα οι "κάποιοι σοφοί" του Φεστιβάλ Ολύμπου…

Αποκλειστική συνέντευξη στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" και τον Μιχάλη Κανταρτζή του σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ για την μη κλήση του στο 45ο Φεστιβάλ Ολύμπου.


Με μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής ο συμπολίτης μας σκηνοθέτης κ. Ανδρέας Μιχαήλ μιλάει δημόσια για πρώτη φορά, ανοίγει την καρδιά του και αναφέρεται στο θέμα που προέκυψε με τη μη κλήση του στο Φεστιβάλ Ολύμπου.
Καταλογίζει ευθύνες σε αυτούς που τον απέρριψαν και όπως χαρακτηριστικά μας λέει, ότι έγινε ήταν ανήθικο και εξευτελιστικό για την προσφορά του στην κοινωνία της Κατερίνης και της Πιερίας.

ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
 Μαζί στην ανάπτυξη του Πιερικού Τουρισμού

Μεγαλώνει το ρεύμα έμπρακτης στήριξης προς την Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας από τοπικούς φορείς. Την Δευτέρα 13 Ιουνίου, το κατώφλι της Τράπεζας πέρασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας που πραγματοποίησε συνάντηση με τη διοίκηση της Τράπεζας. Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.ΞΕ.Π. προχώρησαν σε αγορά μεριδίων συμμετέχοντας στην Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

Παμπιερικό Συντονιστικό για τους Πρόσφυγες Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα

Παμπιερικό Συντονιστικό για τους Πρόσφυγες Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα  Παμπιερικό Συντονιστικό για τους Πρόσφυγες Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα
 Από την Γνωσούλα Χαϊλατζίδου
Το δράμα των προσφύγων που φιλοξενούνται στη χώρα μας έχει συγκινήσει όλους τους λαούς της Ευρώπης. Σε μια σειρά από χώρες έχουν δημιουργηθεί πρωτοβουλίες από πολίτες που κινητοποιούνται και δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Στην Ισπανία οι πρωτοβουλίες «Βοήθεια στους Πρόσφυγες» συγκεντρώνουν καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και φάρμακα, τα οποία στέλνουν στην Ελλάδα για να μοιραστούν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Α.Σ 2016

Ύστερα από την δημοσίευση του μνημονιακού νόμου 4387/12-5-2016 καταργείται το ΕΚΑΣ για όλους τους ασφαλισμένους που θα καταστούν συνταξιούχοι μετά από τις 12/5/2016, ανεξαρτήτως αν πληρούν ή όχι τα ηλικιακά και εισοδηματικά κριτήρια που αναφέρονται παρακάτω. ΕΚΑΣ δικαιούνται μόνο όσοι ήταν ήδη συνταξιούχοι κατά την ημερομηνία 12/5/2016, ημερομηνία δημοσίευσης του μνημονιακού Ν. 4387/12-5-2016 και εφόσον πληρούν αθροιστικά τα παρακάτω ηλικιακά, εισοδηματικά και λοιπά κριτήρια. 

5ο Αντάμωμα Κρητών και Φίλων από τους "Σταυραετούς"

Το 5ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων διοργανώνει το Σάββατο 02 Ιουλίου, στις 20:30 στο δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης, ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ». 

Νωρίτερα θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για τους Κρήτες πεσόντες (κατά την απελευθέρωση της Κατερίνης), στον Iερό Nαό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. 

Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, η πομπή που θα σχηματιστεί θα κατευθυνθεί συνοδεία μουσικών σχημάτων και χορευτικών τμημάτων, στο χώρο του Ανταμώματος, για την έναρξη της εκδήλωσης.

Ο Χάρης Τζαμακλής στο Δίστομο Βοιωτίας για τα 72 χρόνια από τη σφαγή των 218 κατοίκων


Με την ιδιότητα του Προέδρου και του Μέλους της Διακομματικής Kοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα, παραβρέθηκαν την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 ο κ. Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και ο κ. Χάρης Τζαμακλής αντίστοιχα στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 72 χρόνια από τη σφαγή του Διστόμου. 

Παγκόσμια Ημέρα Εορτασμού του Εθελοντή Αιμοδότη

Συγχαρητήρια στην Γραμματεία Κοινωνικής Πολιτικής της ΝΔ που σε συνεργασία με τις ΝΟΔΕ και τους Τομείς Κοινωνικής Πολιτικής οργανώνουν σε κάθε πόλη εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες αίματος των συνανθρώπων μας.
Ως εθελοντής αιμοδότης δεν θα μπορούσα να λείψω από αυτό το κάλεσμα .
Μπέης Δημήτρης
Ψυχοθεραπευτής – MSc
Πολιτευτής ΝΔ

Πρόσκληση σε θεατρική παράσταση 1ου Γυμνασιου- 1ου ΓΕΛ


ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ-ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.


Κουράστηκα να αντιδρώ, στους δρόμους, μόνος, να φωνάζω,
Τι νόημα έχει, αν δεν μπορώ, τον κόσμο μου, εγώ να αλλάζω.
Τι νόημα έχει, αν μένω εδώ και άλλοι για μένα, αποφασίζουν,
Κουράστηκα να βλέπω σκιές, να προσπερνούν χωρίς να με αγγίζουν.

Οι τουριστικοί φορείς της Πιερίας ευχαριστούν τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη


Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας-Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας-Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας-Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας

Δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών δίνει ο ΕΛ.Γ.Α. στους παραγωγούς, μέσω της ενεργοποίησης των υπηρεσιών winbank της Τράπεζας Πειραιώς και easypay. (Τώρα αν έχουν την δυνατότητα οι αγρότες να πληρώσουν, τους ρωτάει κανείς;)

Με σκοπό την διευκόλυνση και την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών, ο ΕΛ.Γ.Α. σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής συναλλαγής - πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών μέσω των υπηρεσιών winbank (e-banking της Τράπεζας Πειραιώς ) και easypay.gr (ιστοσελίδα πληρωμών για όλους τους κατόχους χρεωστικών, πιστωτικών ή προπληρωμένων καρτών οποιασδήποτε τράπεζας).

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ

Ερώτηση με πρωτοβουλία του βουλευτή Γιάννη Ανδριανού με θέμα “Αποπληρωμή του Ανταποδοτικού Τέλους Αιολικών Πάρκων ύψους 13.000.000 € στους οικιακούς καταναλωτές ορεινών κοινοτήτων της Ελλάδας καθώς και αποπληρωμή του Ανταποδοτικού Τέλους Αιολικών Πάρκων ύψους 20.000.000 € προς τις φιλοξενούσες τα εν λόγω Αιολικά Πάρκα Δημοτικές Αρχές

Επίδειξη μόδας (Φιλανθρωπικού σκοπού) στον πεζόδρομο Κατερίνης



Σήμερα Τρίτη 14/6 και ώρα 21.00 στον πεζόδρομο Κατερίνης -Γεωργάκη Ολυμπίου (εφόσον το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες) θα γίνει μια επίδειξη μόδας Φιλανθρωπικού σκοπού στα πλαίσια του οποίου συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες τις τράπεζας τροφίμων του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ. 

Θα υπάρχει και stand του ΒΕΝΙΑΜΙΝ όπως και πληροφοριακό υλικό για να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τις δράσεις του ΒΕΝΙΑΜΙΝ και τις τρέχουσες ανάγκες. 

Σας περιμένουμε όλους!

Σήμερα η συναυλία των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των Grikanta


Σήμερα το απόγευμα το 4ο Τουρνουά Σκάκι Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης.

4ο Τουρνουά Σκάκι Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης. Τρίτη 14 Ιουνίου 2016.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Κατερίνης διοργανώνουν Τουρνουά Σκάκι για τους μαθητές και της μαθήτριες που στην διάρκεια της σχολικής χρονιάς παρακολούθησαν μαθήματα εκμάθησης σκάκι.
Φέτος το 4ο Τουρνουά Σκάκι θα φιλοξενηθεί στον αύλειο χώρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – ΔΕΥΤΕΡΑ 13/06/2016)


Την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 στις 19.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στον Κολινδρό με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του σχολείου.
Στο τουρνουά συμμετείχαν μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου που μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – ΔΕΥΤΕΡΑ 13/06/2016)


Την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 στις 16.30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Πλαταμώνα με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του σχολείου.
Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 10 μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου που μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

Καλημέρα, Τρίτη σήμερα 14 Ιουνίου 2016