Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

TIMΗΘΗΚΕ H MNHMH ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δ.Σ.Ε.(παράρτημα Κατερίνης) διοργάνωσε εκδήλωση τιμής στην μνήμη των 40 εκτελεσμένων συμπατριωτών μας, το Φλεβάρη του 1943, από τους ναζιστές Γερμανούς κατακτητές στο Σταθμό Κατερίνης.

Σημεία αντιφώνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκοπίου Παυλοπούλου κατά την ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Δίου-Ολύμπου

Κύριε Δήμαρχε, 

Σας ευχαριστώ θερμώς για την εξαιρετική τιμή που μου περιποιείτε, ανακηρύσσοντάς με Επίτιμο Δημότη του Δήμου Δίου-Ολύμπου, του πανέμορφου αυτού τόπου, όπου δεσπόζει η επιβλητική αρχοντιά του Ολύμπου.

ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2/18 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00 ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σας καλούμε στο αυριανό παιχνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας. Πρέπει να σταθούμε αρωγοί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάδειξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου

Σήμερα Σαββάτο 24 Φεβρουαρίου 2018 στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 140 χρόνια από την επανάσταση του Ολύμπου όπου παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, επισκέφθηκε το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου...

Ποια είναι τα όρια της Μακεδονίας;

Ποια είναι τα όρια της Μακεδονίας;
Του Δημήτρη Λιναρά.

Τώρα που καταλάγιασε λίγο ο απόηχος από τα συλλαλητήρια, ας αναλογιστούμε τι πραγματικά περιλαμβάνει ο όρος Μακεδονία και ποια είναι τα όριά της.

Πως είναι σήμερα τρεις μήνες μετά (24-2-2018), η περιοχή που επλήγη από την κακοκαιρία στον ποταμό Πέλεκα. (ΦΩΤΟ)

Πως είναι σήμερα τρεις μήνες μετά (24-2-2018), η περιοχή που επλήγη από την κακοκαιρία στον ποταμό Πέλεκα. (ΦΩΤΟ)
Τρεις μήνες πέρασαν από την μεγάλη κακοκαιρία που έπληξε την Πιερία τον Νοέμβριο του 2017 και η "ΑΛΗΘΕΙΑ" επισκέφτηκε σήμερα (24-2-2018) την περιοχή στον ποταμό Πέλεκα που επλήγη ιδιαίτερα με καταρρεύσεις  δρόμων και πεζόδρομων.


Ε.Π.Σ. Πιερίας - Ανακοίνωση

Από την Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι οι αγώνες των πρωταθλημάτων ΥΠΟΔΟΜΗΣ του Σαββάτου 24-02-2018 και της Κυριακής 25-02-2018 ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.
Το Δ.Σ.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕRNET ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

Εμείς, του internet, οι κολασμένοι,
Στο face book, ημέρα-νύχτα, ξεχασμένοι,

Για like ψάχνουμε, απελπισμένοι,
Σε fake news, παραδομένοι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 μ.μ. στον Σιδηροδρομικό Σταθμό θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Κατερίνης η τελετή μνήμης και τιμής των Θυμάτων Κατοχής.

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2018