Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Τυπώνεται η νέα ποιητική συλλογή "βαθύτερα" του Άγγελου Αγγελίδη.

Ο συντοπίτης μας και καταξιωμένος πλέον στο χώρο, μας συντροφεύει στη προσπάθεια κατανόησης ατομικών και κοινωνικών προβλημάτων.

Αναβάλλεται για αύριο Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος η εκδήλωση της ενορίας Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΟΡΙΑΣ στην αυλή της εκκλησίας την ίδια ώρα.

«Η τελευταία πράξη…»

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Η τελευταία πράξη μιας αρχαίας τραγωδίας, ενός θεατρικού ή κινηματογραφικού έργου είναι εκείνη που συνήθως αποτυπώνει στο θεατή το μήνυμα που στοχεύει να μεταδώσει ο συγγραφέας του έργου.

Όνειρο ήτανε...

Του Τσαπουρνιώτη Γιάννη.

Είχε ξημερώσει μια πανέμορφη μέρα. Άνοιξα το παντζούρι, βγήκα στο μπαλκόνι και μπροστά στο θέαμα που αντίκριζα έτριβα τα μάτια μου. Όλα είχαν αλλάξει. Όλα ήταν διαφορετικά.

Δήλωση του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Μωυσιάδη για τις εθνικές εκλογές: Το Αύριο θα μας βρει ενωμένους και παρόντες

Φίλες και Φίλοι, η ενασχόληση μου με την πολιτική είναι για εμένα αναπόσπαστο κομμάτι του αξιακού μου κώδικα ως ενεργός πολίτης.

Ακόμα και ο αντιδήμαρχος αγανάκτησε... Ελπίζουμε να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες στον νέο Δ.Σ. του Δήμου Κατερίνης.(ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα και ο αντιδήμαρχος αγανάκτησε... (ΒΙΝΤΕΟ)
14 Ιουνίου 2017 - Ο Δημήτρης Ντούρος αντιδήμαρχος του Δήμου Κατερίνης πήρε τον λόγο για να απαντήσει στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Παραδοσιακή κουρά προβάτων, η «κουρά», «άϋλη» ή/& πραγματική … ΑΞΙΑ

Στα τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου οι κτηνοτρόφοι κουρεύουν τα πρόβατα και τα γίδια και αυτό είναι μια διαδικασία πολύωρη και πολύ κουραστική.

Γιορτή ενορίας Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής 16 Ιουνίου 2019 και μετά της 21:00 το βράδυ σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης για μια ξεχωριστή βραδιά «ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ» στο προαύλιο της Εκκλησίας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

632 - Ο Ισδιγέρδης Γ΄ ανεβαίνει στον θρόνο ως βασιλιάς (σάχης) της Περσικής αυτοκρατορίας και γίνεται ο τελευταίος ηγεμόνας της δυναστείας των Σασσανιδών (στο σημερινό Ιράν).

Γιορτάζουν σήμερα:

ΤΥΧΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 16 Ιουνίου 2019