Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Σεισμός πριν από λίγο στην Κατερίνη

Σεισμική δόνηση 3.2 ΡΙΧΤΕΡ σημειώθηκε πριν από λίγο 10 χιλιόμετρα ΔΝΔ του Δίου Πιερίας και έγινε αισθητός στην πόλη της Κατερίνης.

3 Χάλκινα μετάλλια οι αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στα Τρίκαλα

Διεξήχθησαν σήμερα Παρασκευή 13/05/2022 οι σχολικοί αγώνες στο άθλημα της πάλης στην πόλη των Τρικάλων με τη συμμετοχή 4 αθλητών του Αρχέλαου Κατερίνης.

Ο Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συγχαίρει:

Ο Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συγχαίρει για την επιτυχή τους ανάβαση σε κορυφές εξωτερικού τα μέλη μας:

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2022 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 14ης και 15ης ΜΑΪΟΥ 2022

Πικετοφορία στην Κατερίνη ενάντια στη συμφωνία για τις βάσεις

Πικετοφορία στην Κατερίνη διοργάνωσε η Επιτροπή Ειρήνης Πιερίας, ενάντια στην ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις και την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Η ψυχική Εθελοδουλεία και κατάντια της κοινωνίας

Γράφει ο Γεώργιος Εμ.Δημητράκης *

Η ψυχική Εθελοδουλεία των Ελλήνων, κυρίως μετά την Μεταπολίτευση, δεν έχει όρια. Ο Θουκυδίδης (460-398 π. Χ.) είπε: «Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της Πατρίδος εις τους εχθρούς, αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του, δεν προβαίνει εις τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω εις τους οποίους άρχει».

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη συνεδρίαση του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας που πραγματοποιήθηκε την 19-03-22 στα γραφεία της Ένωσης (Σολωμού 1),

Ήρθε ο ΕΝΦΙΑ. Εσείς μην σκάτε, πάτε να ψηφίσετε συνέδρους...

Αναρτήθηκε (11/5/2022) ο ΕΝΦΙΑ, ο πιο ληστρικός φόρος που έχει επιβληθεί ποτέ στην ελληνική κοινωνία και παρόλα τα λεγόμενα που διαρρέονταν, μόνο μειωμένος δεν είναι!

Λιτόχωρο: Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 16/05

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω διακοπές ρεύματος, λόγω εργασιών:

Το 7ο Γυμνάσιο στην Κροατία

Με τη συμμετοχή του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Τρίτη Διακρατική Συνάντηση Μάθησης, Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης που διεξήχθη από 2/05/22 έως 6/05/22, στην πόλη Γιασένοβατς της Κροατίας, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ KA2 με τίτλο:

"Με Άξονα την Ελπίδα" από το 4ο ΓΕΛ Κατερίνης

Την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, οι μαθητές του Α2 του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης ανέβασαν στο Πνευματικό Κέντρο «Εκάβη», αυτοσχέδια όπερα με τίτλο "Με Άξονα την Ελπίδα" στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus + με τίτλο Do it With Others. Do it with Opera. (Κάντε με άλλους. Κάντε το με όπερα).

Επιστολή προς τους βουλευτές Πιερίας

ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, συγκαλεί Γενική Συνέλευση των μελών του, το Σάββατο 21 Μαΐου, με τα παρακάτω θέματα:

Ιερές ακολουθίες στο Παρεκκλήσιο Αγίου Αθανασίου και Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Κατερίνης


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 13η Μαΐου είναι η 133η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (134η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 232 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 13 Μαΐου 2022