Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

2ο Συναπάντημα Πολιτισμού

"Γεύση" από Ελλάδα στο 2ο Συναπάντημα Πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και με την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης.

Νίκος Παντελιάδης: Μήνυμα στην απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης για τις ανεμογεννήτριες στα Πιέρια Όρη.

Το μέλος της "Επιτροπής αγώνα κατά των ανεμογεννητριών στα Πιερία Όρη", Νίκος Παντελιάδης μέσα από την εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm, έστειλε το εξής μήνυμα στην νυν διοίκηση του Δήμου Κατερίνης για το θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη:

"Παιδιά, Πάμε δυνατά αύριο!!" Μήνυμα της Έφης Μπάσδρα στους νέους και τις νέες που διαγωνίζονται από αύριο στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

"Γερά με τσαμπουκά γιατί η ζωή θέλει τσαγανό, δύναμη, πάθος, πείσμα και πολλά χαμόγελα!

Ανεμογεννήτριες στα Πιέρια Όρη, ποταμός Λεύκος (Πέλεκας) και Περιφερειακός δρόμος Κατερίνης. Στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" -- Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm συζητάμε για τις τελευταίες εξελίξεις για τις ανεμογεννήτριες στα Πιέρια Όρη, τον ποταμό Λεύκο (Πέλεκας) και τον Περιφερειακό δρόμο Κατερίνης.

Προσευχή για τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων στον Ι.Ν. Θείας Αναλήψεως

Πανδαισία ύμνων στο Χορωδιακό Φεστιβάλ Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Ένα πολύ σημαντικό μουσικολογικό γεγονός έλαβε χώρα στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με σκοπό τη μελωδική συνάντηση των διακόνων της Ψαλτικής τέχνης ανά την Ελλάδα.

Aκόμη ένας Γολγοθάς - Άγγελος Αγγελίδης (ποιητική συλλογή "αξίες")

"Δε μέτρησα τις ώρες, τα ξενύχτιασκυμμένος σε βιβλία και χαρτιά.
πάλεψα με προβλήματα κι ασκήσεις
και τις σελίδες άλλαζα μπροστά μου με σειρά.

Pierikos Archelaos Summer Camp "Δημιουργικό Καλοκαίρι"

Διεξάγεται και φέτος, από τις 24 Ιουνίου, το Summer Camp του Πιερικού Αρχέλαου «Δημιουργικό Καλοκαίρι». Το camp απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως και 13 ετών και θα περιλαμβάνει basket, ποδόσφαιρο, κολύμβηση, aquabasket, στίβο, σκάκι, κατασκευές, τοξοβολία και μουσικοκινητικές δραστηριότητες.

«Αλλάξτε τους τρόπους σας κουφόμυαλοι και βάλτε στις θέσεις τούς σπουδαίους»


«Αλλάξτε τους τρόπους σας κουφόμυαλοι και βάλτε στις θέσεις τούς σπουδαίους»
(Αριστοφάνης, Βάτραχοι)

Tου Στέλιου Παπαθεμελή*


ΓΑΣ «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ο ΓΑΣ «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης συγχαίρει θερμά τους εκλεγέντες Δημάρχους:

Ανακοίνωση διακοπής υδροδότησης, αύριο Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει ότι αύριο 7 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή 2019 θα υπάρχει διακοπή νερού σε όλη την περιοχή του...

Αρχίζει το 20ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball Ανδρών- Γυναικών. 14-16 Ιουνίου, στην Παραλία Κατερίνης

Η Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ ανακοινώνει την έναρξη του 20ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών καθώς και τα τουρνουά του φετινού καλοκαιριού.

7 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων - 600 περίπου εκατομμύρια περιστατικά τροφιμογενών νοσημάτων σημειώνονται ετησίως.

Η 7 η Ιουνίου υιοθετήθηκε ως η "Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων" με πρωτοβουλία της Επιτροπής του Codex Alimentarius (στον οποίο ο ΕΦΕΤ είναι το Εθνικό Σημείο Επαφής) και έχοντας την υποστήριξη των Παγκόσμιων Οργανισμών Τροφίμων, Γεωργίας και Υγείας FAO – WHO.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ, εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια...

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές του συλλόγου...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Ν. Πιερίας και ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Ν.Πιερίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια...

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Κατερίνης, εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά της Β/θμιας Εκπαίδευσης και τις οικογένειές τους που δίνουν τη μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων.

"7ο Τουρνουά Σκάκι Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης"

Την Κυριακή στις 09/06/2019 και 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί το "7ο Τουρνουά Σκάκι Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης".

6o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ (ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019)

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στις 18:30 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του Σχολείου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

O Σύλλογος διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης ευχαριστεί το 1ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και το Εργαστηριακό Κέντρο Κατερίνης για την άμεση ανταπόκριση σας, στο αίτημα μας, για συντήρηση των μονάδων ψύξης και θέρμανσης.

Σήμερα η Ανάληψη του Χριστού στους ουρανούς.

Εορτάζεται από την Εκκλησία την 40η ημέρα από την Ανάσταση του Κυρίου (6 Ιουνίου 2019). Την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσες φέρουν το όνομα Ανάληψη.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

913 - Ο αυτοκράτορας Αλέξανδρος πεθαίνει από την εξάντληση ενώ παίζει τζυκάνιο (βυζαντινή ονομασία για το πόλο). Τον διαδέχεται ο 8χρονος ανιψιός του, Κωνσταντίνος Ζ΄.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΙΛΑΡΙΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 6 Ιουνίου 2019