Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Εθελοντική Αιμοδοσία και αγιασμός από το Σύλλογο Κρητών Πιερίας «το ξαθέρι»

Εθελοντική Αιμοδοσία και αγιασμός από το Σύλλογο Κρητών Πιερίας «το ξαθέρι»
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Εθελοντική Αιμοδοσία που οργάνωσε ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας «το ξαθέρι» σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης, την Κυριακή 18.9.2016 στα γραφεία του συλλόγου, Α. Παπάγου14.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου μας και έλαβαν μέρος στην Εθελοντική Αιμοδοσία. Η ευαισθησία και η διάθεση προσφοράς που επέδειξαν, αναδεικνύουν την υψηλή αξία του ανθρωπισμού.

Ο Γιάννης Καραγκιολίδης στον Πιερικό Αρχέλαο!


Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον αθλητή Γιάννη Καραγκιολίδη του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Ο Γιάννης Καραγκιολίδης κατάγεται από την Πτολεμαΐδα,έχει ύψος 1,97 και είναι 27 ετών.

Εκδημία Αρχιμανδρίτου Αθηναγόρου Καραμαντζάνη

Εκδημία Αρχιμανδρίτου Αθηναγόρου Καραμαντζάνη

Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω
Εκδημία Αρχιμανδρίτου Αθηναγόρου Καραμαντζάνη – Ιεροκήρυκος

Πρόγραμμα Ακολουθιών 25 & 26 Σεπτεμβρίου:

Αγιασμός πριν από λίγο στον Σύλλογο Κρητών Πιερίας "Οι Σταυραετοί".

Αγιασμός πριν από λίγο στον Σύλλογο Κρητών Πιερίας "Οι Σταυραετοί".
Αγιασμός πριν από λίγο στον Σύλλογο Κρητών Πιερίας "Οι Σταυραετοί".

Αγιασμό πραγματοποίησε πριν από λίγο στα γραφεία του ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας "Οι Σταυραετοί" για την νέα χρονιά παρουσία επισήμων και πλήθος κόσμου.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Γκόλιας.
Στη συνέχεια οι καλεσμένοι κεράστηκαν κρητικά εδέσματα από τα μέλη του Συλλόγου και φυσικά η τσικουδιά έρεε άφθονη.
Αύριο το πρωί 11:00-12:00 το πρωί ακούστε στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στον ΣΚΑΪ 92,6 την ομιλία του Προέδρου των "Σταυραετών" Κων/νου Μανιουδάκη.

Η... τεχνολογία στην υπηρεσία του πολίτη!

Η... τεχνολογία στην υπηρεσία του πολίτη!

Γιατί να μπεις στον κόπο να φτιάξεις τον κάδο ή να παραγγείλεις έναν καινούργιο, τζάμπα έξοδα...
Η πέτρα κάνει καλύτερα την δουλειά σου! 
Προσεχώς σε κάθε Δήμο!!!

Σας προσκαλούμε στο …Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2016.

Η αυλή του Καπνικού είναι έτοιμη. Φέτος, θα είναι μάλιστα διπλάσια! Οι φούρνοι πλήρως ανακαινισμένοι. Το αράνι βάφεται και τα σπιτάκια βγήκαν από το υπόστεγο για να συντηρηθούν. Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην οργάνωση του φετινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, στις 20:00, να βρίσκονται στον Καπνικό Σταθμό. 

Ξεκινάμε!

Ο αποπροσανατολισμός καλά κρατεί.

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης ενδιαφέρεται για την αναμόρφωση του μαθήματος των θρησκευτικών αλλά δεν δείχνει την ανάλογη προσοχή στους μαθητές που κάνουν μάθημα σε παγκάκι, όπως επίσης και το ότι ένας εκπαιδευτικός τα κάνει όλα, προκειμένου να κρυφτούν οι τεράστιες ελλείψεις και τα κενά που υπάρχουν στις σχολικές μονάδες.

ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΑΡΧΙΜ. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΡΑΜΑΤΖΑΝΗΣ

Το μεσημέρι της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου εκοιμήθη εν Κυρίω ο σεβάσμιος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Καραματζάνης, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, πνευματικός πατέρας των Αδελφοτήτων των Ιερών Μονών Αγίου Διονυσίου Ολύμπου και Αγίου Αθανασίου Κολινδρού.

Η σορός του μεταστάντος κληρικού θα ευρίσκεται στο καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου από το απόγευμα, ενώ το βράδυ θα τελεσθεί Αγρυπνία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/9 ΣΤΙΣ 11:30πμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/9 ΣΤΙΣ 11:30πμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν αθέτησε απλά μια ακόμα δέσμευσή της απέναντι στο λαό, που έλεγε οτι όταν γίνει κυβέρνηση η ΔΕΗ δε θα κόβει το ρεύμα σε αδύναμες οικονομικά λαϊκές οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν, αλλά τον κορόιδεψε και, με τη στάση της εξακολουθεί να προκαλεί. Συνεχίζουν την ίδια πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων υπηρετώντας τις απαιτήσεις των μονοπωλιακών ομίλων που διψούν για ακόμα περισσότερα κέρδη.

Σύλληψη για κλοπή


Συνελήφθη χθες (24-09-2016) το βράδυ στην Κατερίνη, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή καταστήματος στην ίδια περιοχή, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην 23χρονη υπάλληλο του καταστήματος. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Δωρεάν είσοδος σε δημόσια μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σήμερα


Δωρεάν θα είναι και σήμερα η είσοδος όπως και χθες σε όλα τα μουσεία και τους χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της χώρας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Η εξαπάτηση των κοινωνικών κινημάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ, προεκλογικά, είχε κάνει σημαία του τις έννοιες της αυτοοργάνωσης και των κοινωνικών αγώνων και αγκάλιασε κάθε κινηματική δράση αντιγράφοντας ιδέες και πρακτικές που αναπτύσσονταν μέσα σε αυτά.

Αυτό συνέβη και στον τόπο μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ελέγξει ιδεολογικά τα νεοαναδυόμενα κοινωνικά κινήματα και εκμεταλλεύτηκε τις κινηματικές δράσεις (διόδια, προστασία Ολύμπου, αγώνες κατά της ιδιωτικοποίησης της κρατικής περιουσίας, ιδιωτικοποίηση δημόσιων αγαθών, όπως το νερό, λαϊκές αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες» κλπ).

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2016