Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Σχετικά με τα σεμινάρια των συντονιστών εκπαίδευσης για την περιγραφική αξιολόγηση των μαθητών

Σχετικά με τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο σε όλη τη χώρα από τους συντονιστές εκπαίδευσης για την περιγραφική αξιολόγηση των μαθητών το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, επισημαίνει τα εξής:

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3. "ΆΛΩΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σαν σίφουνας πέρασαν οι Γυναίκες του Πιερικού από την Καστοριά, καθώς κέρδισαν την τοπική ομάδα πολύ εύκολα, όπως δείχνει και το σκορ, πετυχαίνοντας άλλη μια σημαντική νίκη, γεγονός που τις διατηρεί στην 1η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία.

Επίσκεψη κλιμακίου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης επισκέφθηκε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας Πιερίας.

Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για Περιφερειακή Οδό Κατερίνης και Αντιπλημμυρικά

Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Διαφθοράς Θεσσαλονίκης (με αριθμό ΕΔ 2019/37), κατέθεσαν η υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον Συνδυασμό ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και Περιφερειακή Σύμβουλος Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Θεοδωρόπουλο...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Kαι φέτος όπως και κάθε χρόνο τα μέλη της ΛΕΦΕΔ Πιερίας (Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων) ενώθηκαν με τα αδέρφια τους στην Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τους προγόνους μας όπως τους αξίζει, με σεβασμό και αγάπη για την πατρίδα.

"Ελεύθεροι Μακεδόνες" ένα όνομα πολλά υποσχόμενο...

"Ελεύθεροι" γιατί υπάρχουν και οι σκλαβωμένοι Μακεδόνες. "Ελεύθεροι" από κόμματα και χρώματα, από πολιτικούς και οποιονδήποτε προσπαθήσει να καπηλευθεί τον αγώνα μας και να μας υποκινήσει.

Η "ADRA Hellas" μαζεύει τσουρέκια για τις οικογένειες στο Μάτι.

Με αφορμή τις Άγιες Μέρες του Πάσχα που πλησιάζουν, η ομάδα της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης ADRA Hellas θα συλλέξει τσουρέκια τα οποία θα διανέμει σε 600 (εξακόσες) οικογένειες της περιοχής Μάτι, Αττικής.

Το δρομικό κίνημα αναζητά μιμητές

Του Γιάννη Τσαπουρνιώτη

Η πιο ειρηνική επανάσταση που έχει καλλιεργήσει στην κοινωνία μας το δρομικό κίνημα την τελευταία δεκαετία, χρήζει της προσοχής και αξιολόγησης από κάθε υπεύθυνο φορέα, σχετικό ή μη με τον αθλητισμό.

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στο Γιώργο Ιωαννίδη

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» επισκέφθηκε το Γιώργο Ιωαννίδη και παρέδωσε χρηματικό ποσό, εκπληρώνοντας την υπόσχεση του να δοθεί μέρος των εσόδων του αγώνα των 5 χιλιομέτρων του "Katerini Run 2019".

Τα εργαστήρια του 2ου Σχολείου Τουρισμού OnTour Ολύμπου

Στις 8 και 9 Απριλίου θα διοργανωθεί το 2ο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΟΛΥΜΠΟΥ, στο ξενοδοχείο Sentido Mediterranean Village.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλείστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας, σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με θέματα ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης αυτό το Σαββατοκύριακο τόσο στην Ιστιοπλοΐα όσο και στην Κωπηλασία!!!Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό !!!

Παιδαγωγική Συνάντηση

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/3/2019 η 1η παιδαγωγική συνάντησή του συλλόγου διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Κατερίνης, με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Ειδικής Αγωγής & Ενταξιακής Εκπαίδευσης του 3ου ΠΕΚΕΣ Νικόλαο Μπίνια.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΤ Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών - Τμήμα Κατερίνης - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην...

Έρευνα για την παιδική παχυσαρκία στα Δημοτικά Σχολεία. (Έντυπα)

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η διεξαγωγή έρευνας με θέμα «Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία παρακολούθησης της παιδικής παχυσαρκίας».

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη

Αφορμή για μία ακόμη άσχημη παράσταση και βίαια παρατράγουδα από ακροδεξιές ομάδες, υπήρξε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην πόλη της Κατερίνης.

Το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης τίμησε την επέτειο της επανάστασης του 1821 (ΦΩΤΟ)

Με εορταστικές εκδηλώσεις (θεατρική παράσταση) στο χώρο του Σχολείου, με παρουσία στην κατάθεση στεφάνων στην προτομή του ήρωα του 21΄ Γεωργάκη Ολύμπιου, στην επίσημη Δοξολογία στον Ι.Κ. Ναό Θείας Αναλήψεως και τέλος με την παρέλαση των μαθητών και μαθητριών του, το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης απότισε φόρο τιμής στους ηρωικούς προγόνους μας τιμώντας την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

O Ετήσιος χορός των Πιερίδων Μουσών - Εκτός γηπέδων οι Μούσες «βάζουν γκολ» στην διασκέδαση

Με επιτυχία διοργανώθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός της ομάδας των Πιερίδων Μουσών, το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου 2019, στο Καφέ – Μπαρ «ΕΤΕΡΟΝ» στην Κατερίνη.

Ευχαριστήριο από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας προς την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας (ΕΟΔνΠ) για την έμπρακτη υποστήριξή της.

Οι αγώνες και οι διαιτητές της Τετάρτης για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Κλήσεις Νέων για προπόνηση και εκπαίδευση

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΤΕΤΑΡΤΗ 27-3-2019 και ώρα 15:30- 19:00 μ.μ με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση και εκπαίδευση με διαιτητές SUPER LEAGUE. 

Ανακοίνωση της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ για την 25η Μαρτίου.

Στην Επανάσταση του 1821 συγκρούστηκε το παλιό, που ήταν η φεουδαρχική Οθωμανική Αυτοκρατορία και το νέο, που ήταν η ανερχόμενη τότε αστική τάξη, η οποία οπλίστηκε με ιδεολογικό και πολιτικό πρόγραμμα, απέκτησε επαναστατική οργάνωση (Φιλική Εταιρεία).

Ακούστε σήμερα την "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".


Σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 στις 6:00 το απόγευμα ακούστε την ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ", στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς 91-65


Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 91-65 του Μέγα Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς, στο Κλειστό γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΑΓΕ Πιερίας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 43-62

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 43-62 της ΑΓΕ Πιερίας, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΑΟΚ Αιγινιακός – ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα 67-57

Ο Αιγινιακός επικράτησε με 67-57 του Βατανιακού, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, σε αγώνα για την 24η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

590 - Ο αυτοκράτορας Μαυρίκιος ανακηρύσσει το γιο του, Θεοδόσιο, συναυτοκράτορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΠΟΥΛΙΟΣ
➤ ΕΥΤΥΧΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 26 Μαρτίου 2019