Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Με άποψη: Απλά μου διέφυγε...

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Σχεδόν μονοθεματική ενότητα στις τηλεοράσεις και σε ραδιόφωνα όλης της επικράτειας, επειδή η…δημόσια τηλεόραση κάλεσε τον κ. Παύλο Πολάκη.

ΚΑΛΕΣΜΑ της Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης - Πέμπτη 21/2 Πλατεία Ηρώων συγκέντρωση για την Μακεδονία

Ο Ετήσιος χορός του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (20/2) ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας.

Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης - Προβολή της Δευτέρας

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης και το ΤΕΙ Κατερίνης συνεχίζουν τις προβολές στα πλαίσια του θεματικού αφιερώματος ‘Η Κωμωδία στον Κινηματογράφο’, την προσεχή Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου με την ταινία ‘Αναζητώντας τον Έρικ’.

Μαθήματα Α΄ Βοηθειών “Βασική Υποστήριξη της Ζωής” BLS/AED με πιστοποίηση από το ERC ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΩΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ

Μαθήματα Α΄ Βοηθειών “Βασική Υποστήριξη της Ζωής” BLS/AED με πιστοποίηση από το ERC
ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΣΩΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ

Απόκτησε διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό και ενίσχυσε το βιογραφικό σου.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους...

ΣΔΟΕ: "Λαβράκια" από τους ελέγχους. Δεκάδες απάτες με επιδοτήσεις-επιχορηγήσεις κ.α.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού για την προστασία των οικονομικών συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου και της Ε.Ε. και την αντιμετώπιση της διαφθοράς...

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές από καταστήματα «σούπερ μάρκετ», σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Πιερίας.

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά τριάντα έξι (36) κλοπές, όλες σε καταστήματα «σούπερ μάρκετ», ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Συνελήφθησαν τρία (3) μέλη της σπείρας και αναζητούνται άλλα δύο (2) μέλη.

Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κατερίνης.

Ο μεγάλος χορός του Συλλόγου μας! Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας προσκαλεί όλους μικρούς και μεγάλους στην ξεχωριστή αίθουσα του "Γυαλός" στην παραλία Κορινού για ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα!

Πρόσκληση Ετήσιου Χορού 2019 | Κυνηγετικός Σύλλογος Κατερίνης

Εκδήλωση για τους 40 εκτελεσμένους στον Σ. Σταθμό Κατερίνης.

Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια "CSI Institute": Ημερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

«Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο: Μύθοι και Πραγματικότητες – Φαινόμενα Εποχής» είναι το θέμα της Ημερίδας που διοργανώνεται την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου & ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο, από τον Δήμο Κατερίνης και το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια "CSI Institute".

Δήμος Κατερίνης - Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών: Ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης για κοινό και φορείς στις 8 Μαρτίου

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, την Παρασκευή 08 Μαρτίου & από ώρα 09.00 π.μ. έως 14.00, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί, όλες και όλους τους συνδημότες, τους τοπικούς φορείς και συλλόγους, στην open day, μία ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης που διοργανώνει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα ημέρα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου υπάρχει διακοπή νερού και θα συνεχιστεί για τις επόμενες δυο ώρες, στις οδούς...

Το φεγγάρι στον ουρανό της Κατερίνης. Και τα πρωινά είναι πανέμορφο...


Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗN ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ "HOLIDAY & SPA INTERNATIONAL EXPO 2019" ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης συμμετείχε με δικό της stand στην Έκθεση "Holiday & Spa International Expo", η οποία διεξήχθη από τις 14 έως 16 Φεβρουαρίου 2019, στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1339 - Ο στρατός του Μιλάνου και οι μισθοφόροι του Λοντρίζιο Βισκόντι συγκρούονται στη μάχη του Παραμπιάγκο.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΓΑΘΩΝ
➤ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2019