Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Κατερίνης - Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών: Ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης για κοινό και φορείς στις 8 Μαρτίου

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, την Παρασκευή 08 Μαρτίου & από ώρα 09.00 π.μ. έως 14.00, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί, όλες και όλους τους συνδημότες, τους τοπικούς φορείς και συλλόγους, στην open day, μία ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης που διοργανώνει.



Ειδικότερα, το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου, θα είναι στη διάθεση του κοινού, προκειμένου να ενημερώσει και να συζητήσει για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις ευαισθητοποίησης που υλοποιεί. Παράλληλα, θα απαντήσει διεξοδικά σε ερωτήματα και απορίες που τυχόν τεθούν.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή της η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου Παρτσαλίδου με αφορμή την συγκεκριμένη δράση: «Το συμβουλευτικό μας κέντρο, το οποίο λειτουργεί κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη από το 2013, διαθέτει εξαιρετικό και καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, ενώ συνιστά πρότυπο Συμβουλευτικού Κέντρου. Περνώντας την πόρτα της δομής, χωρίς απαραίτητα να είναι κανείς θύμα βίας ή πολλαπλών διακρίσεων, δίνει και ένα ηχηρό - ουσιαστικό μήνυμα ενθάρρυνσης στις γυναίκες που είναι ή έχουν υπάρξει θύματα βίας, ώστε να απευθυνθούν στο Κέντρο, χωρίς τον φόβο, την προκατάληψη ή την ντροπή του κοινωνικού στιγματισμού».


Οδός : Αυγουστίνου 21 (εργατικές κατοικίες) , Κατερίνη
Τηλ. Επικοινωνίας : 23510 36678
e-mail : womenaid@katerini.gr
Ημέρες και ώρες λειτουργίας : Δευτέρα έως Παρασκευή, 07.00-16.00

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
19-02-2019