Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Στην Αιδηψό ο Πιερικός Αρχέλαος για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων

Διεξάγεται από αύριο, Τετάρτη 11 Απριλίου έως και την Κυριακή 15 Απριλίου φιλοξενείται από αύριο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρών Αιδηψού, η Τελική Φάση του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων με την συμμετοχή και του Πιερικού Αρχέλαου.

ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ‘‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ’’ σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις ‘‘ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2018’’ με την συνεργασία των τοπικών φορέων και του σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Τραπεζούντα από την Τετάρτη 11 έως Κυριακή 22 Απριλίου 2018.

Σεισμική δόνηση πριν από λίγο 4,7 ΡΙΧΤΕΡ ανάμεσα Αμοργό και Αστυπάλαια.

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - Για τις προθεσμίες πιστοποίησης των παιδικών σταθμών στους Δήμους και το ζήτημα της στέγης στην προσχολική αγωγή.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Εσωτερικών
Θέμα: Για τις προθεσμίες πιστοποίησης των παιδικών σταθμών στους Δήμους και το ζήτημα της στέγης στην προσχολική αγωγή. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γ’ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του Σωματείου μας και των Νόμων 1712/1987 και 2081/1992, καλούμε όλα τα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 και ώρα 18.30, στην ισόγεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης (Εκάβη), να παρευρεθούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου για να συζητήσουν και να πάρουν απόφαση για τα παρακάτω θέματα :

Η Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Εγκυμονούσας σε μόνιμο προσκύνημα στον Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού Καλλιθέας.

Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνεται ότι η τοπική Εκκλησία κατέχει την εικόνα της Παναγίας Εγκυμονούσας.
Πρόκειται για σπάνια απεικόνιση της Παναγίας σε κατάσταση εγκυμοσύνης, γνωστή στη βυζαντινή τέχνη ήδη από τον 11ο αιώνα.

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: Ευχετήρια κάρτα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.

O Αντώνης Μαρτσάκης στον μεγάλο ετήσιο χορό του συλλόγου Κρητών Ν. Πιερίας "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΕΠΣ Πιερίας έχει την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσει την Τετάρτη 11 Απριλίου στις έντεκα (11) το πρωί, στο Ξενοδοχείο Grand Platon στην Παραλία, κατά τη διάρκεια της Ημερίδας για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΟ, με κύριους ομιλητές τον Τεχνικό Διευθυντή Εθνικών Ομάδων, Κο. Ζήση Βρύζα και τoν προπονητή της Εθνικής Ομάδας Κ15 Κο. Θόδωρο Ελευθεριάδη.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

428 - Ο Νεστόριος γίνεται Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως.

41η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Θα αντιδράσει ποτέ η Ελληνική κυβέρνηση;

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 10 Απριλίου 2018