Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

167 τσάντες με δωρεάν σχολικά είδη παραδόθηκαν από την ΕΟΔνΠ σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων του νομού Πιερίας

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου παραδόθηκαν στα 19 Δημοτικά Σχολεία της Κατερίνης καθώς και στα Δημοτικά Γανόχωρας – Αγιάννη, Ανδρομάχης, Κολινδρού, 1ου και 2ου Δημοτικού Αιγινίου, Βροντούς, Καλλιθέας, Παραλίας και Κορινού...

Πρωτάθλημα ΕΠΣ Πιερίας - Πρόγραμμα Σ/Κ και διαιτητές.

Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 11-10-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας...

Μείωση του αριθμού των εξεταζόμενων μαθημάτων και αλλαγές στον τρόπο εξέτασης των μαθητών του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2018 – 2019

Η μείωση του αριθμού των εξεταζόμενων μαθημάτων και οι αλλαγές στον τρόπο εξέτασης των μαθητών του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2018 – 2019 περιλαμβάνονται στο ενημερωτικό έγγραφο που απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στα Λύκεια της χώρας.

Εκλογές αιρετών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας - Ψηφοδέλτιο ΑΑΚ


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Πλούσιο σε αγώνες είναι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου για τα τμήματα βόλεϊ του Πιερικού.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΠΑΣ Αετός Κιλκίς


Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τον Αετό Κιλκίς το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 20:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΓΟΣ» - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εδώ και πολύ καιρό καλλιεργείται ένα αρνητικό κλίμα καθώς προσπαθεί η διεύθυνση του Σχολείου Κατερίνης του Γουΐδη, πίσω από τον ΟΤΕ, να απομακρύνει από το παρκάκι που βρίσκεται απέναντι από το εν λόγω σχολείο κάποια αδέσποτα που συχνάζουν εκεί, τα οποία τα συντηρούν και τα ταΐζουν αρκετοί φιλόζωοι.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από τον Βασίλη Τσακιρίδη, δάσκαλο προς τον πρόεδρο και την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ UEFA «Grassroots Week, Hello Football Friend» ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πρόσκληση Φιλοσοφικής Ομάδας της Εστίας Πιερίδων Μουσών - Αφυπνιστική Τέχνη και Φιλοσοφία.

Ο κόσμος της ψυχής μας σε χρώματα!Στα μάτια μας φαντάζει ονειρικός, πολύχρωμος αλλά παράλληλα και αρμονικός.

Εκπαίδευση της Π.Υ. Κατερίνης στους ανελκυστήρες.

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, στις 11-10-2018, από το Πυροσβεστικό προσωπικό της Π.Υ. Κατερίνης, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας DK lift-Δ. Κωνσταντινίδης, στην Κατερίνη.

Δελτίο Τύπου Τομέα Υγείας της Ν.Ο.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας.

- Στο αγροτικό ιατρείο Κορινού, μιας πόλης με σχεδόν 5.000 κατοίκους, δεν διαθέτουν σύριγγες για τους εμβολιασμούς των ηλικιωμένων!

Έκλεψε ποδήλατο στην Κατερίνη και συνελήφθη.

Συνελήφθη χθες (10 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 25χρονος ημεδαπός...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:«Υποβολή Δηλώσεων Συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2018»


Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή των δηλώσεων συγκομιδής για την αμπελοοινική περίοδο 2018-2019 γίνεται μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπ.Α.Α.Τ. (www.minagric.gr) και λήγει την 15η Ιανουαρίου 2019.

Ανακοίνωση από το Τμήμα Εμπορίου της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης σχετικά με την ενημέρωση των καταναλωτών για το σωστό τρόπο παραλαβής του πετρελαίου θέρμανσης εν όψει του χειμώνα.

Το Τμήμα Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενημερώνει τους καταναλωτές σχετικά με το σωστό τρόπο παραλαβής του πετρελαίου θέρμανσης εν όψει της χειμερινής περιόδου 2018 – 2019.

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία οι εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.


Αναφορικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου:

ΒΙΝΤΕΟ - Το ΕΠΑΜ στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ". Τι είναι το ΕΠΑΜ, τι αντιπροσωπεύει, ποιες οι θέσεις του:


Δείτε την συνέντευξη που έδωσε στον Μιχάλη Κανταρτζή στην εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM, ο συντονιστής επικοινωνίας του ΕΠΑΜ Πιερίας Γιώργος Βαζάκας την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ συγχαίρουν τη μαθήτρια της Γ’ τάξης Μαρία Κοκάλα

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ συγχαίρουν τη μαθήτρια της Γ’ τάξης Μαρία Κοκάλα...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

• 1138 - Ισχυρός σεισμός χτυπά το Χαλέπι.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
➤ ΖΗΝΑΪΔΑ
➤ ΦΙΛΟΝΙΛΛΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018