Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ποιοι εκλέγονται από τις σημερινές εκλογές των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Δείτε τα ονόματα των εκπαιδευτικών που εκλέγονται στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

"Την Ελλάδα από το αυτί θα την αρπάξουμε και θα τη σώσουμε, θέλει δε θέλει"

"Την Ελλάδα από το αυτί θα την αρπάξουμε και θα τη σώσουμε, θέλει δε θέλει"
*Γράφει ο Νατσιός Δημήτρης 

Δημοσίευσα το 2009 ένα κείμενο με την προτροπή να φτιάξουμε "κρυφά σχολειά", φροντιστήρια πατριδογνωσίας ουσιαστικά, γιατί ήδη εισήλθαμε σε νύχτα σκοτεινή και ασέληνο στην Παιδεία. Το ξαναδημοσιεύω μήπως και τώρα ακούσει κανείς, γιατί δεν μας μένει καιρός.

Τα αποτελέσματα των εκλογών των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ" οι εκλογές των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Τα αποτελέσματα:

Δημήτρης Καζάκης για το Σκοπιανό. Μια διαφορετική ανάλυση που δεν συζητιέται από κανέναν...

Μια διαφορετική προσέγγιση στο Σκοπιανό έκανε από την Κατερίνη την Κυριακή που μας πέρασε ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης. Διαβάστε τι λέει για το Σκοπιανό ο κ. Καζάκης:

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Μάιο του έτους 2018...

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Μαΐου 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαΐου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 754 άτομα και ειδικότερα:

Παράκληση για τους υποψηφίους των πανελλαδικών στην Κατερίνη

Το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουνίου τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης παράκληση υπέρ φωτισμού και επιτυχίας των μαθητών που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Έκλεψαν τσάντα μέσα σε κατάστημα στην Κατερίνη

Συνελήφθησαν χθες (6 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαπές ηλικίας 45 και 71 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα...

Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται όλοι οι συγγενείς και φίλοι των θανόντων μελών του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας να παραστούν στην επιμνημόσυνη δέηση η οποία θα τελεστεί την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στον Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

Αίτηση συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη του Δήμου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πωλητές ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 73/2018 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης (ΑΔΑ: 6Χ2ΜΩΕΤ-8Χ5), μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Κατερίνης...

Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις, Όπως το βρεις κι’ όπως το δεις να μη το παρατήσεις... (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το ποίημα του Κωστή Παλαμά - Παιδί, το περιβόλι- ο συμπολίτης μας φιλόλογος Γιώργος Βαζάκας προλογίζει τον Πρόεδρο του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη στην ομιλία του στην Κατερίνη.

Συλλαλητήρια: Η επόμενη μέρα...

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης

Μετά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη (21/1/2018) και στην Αθήνα (4/2/2018), η γενική εικόνα στο Σκοπιανό θύμιζε απόλυτη ηρεμία πριν από την μεγάλη καταιγίδα.

ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι.

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2018

Σας ανακοινώνουμε πως ο Σύλλογός μας κατά το Πρώτο τρίμηνο του 2018 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος – Μάρτιος), πραγματοποίησε τις εξής δραστηριότητες:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ

Την Κυριακή 3 Ιουνίου το απόγευμα ο Σύλλογος Μουσικοφίλων Πιερίας ‘’Πέτρος ο Πελοποννήσιος’’ πραγματοποίησε την τελευταία μουσική του εκδήλωση για τη φετινή χρονιά στην αίθουσα εκδηλώσεων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Ιεροψαλτών Πιερίας

Δελτίο Τύπου - Ολύμπιο Συμπόσιο 2018

Tην προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε στην Πιερία το 3ο παγκόσμιο συνέδριο αστροφυσικής “Ολύμπιο Συμπόσιο 2018”. Πρόκειται για ένα επιστημονικό γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας...

Η ΛΕΦΕΔ Πιερίας στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας


Βίντεο από το συλλαλητήριο Κατερίνης 2018 (Μπεϊνάς Δημήτρης)

Δείτε δυο βίντεο από το συλλαλητήριο της Κατερίνης για την Μακεδονία του Μπεϊνά Δημήτρη.

«Είχα χρόνια να δω τόση πολύ νεολαία στους δρόμους…»

Το συλλαλητήριο της Κατερίνης για την Μακεδονία βρισκόταν σε εξέλιξη, λίγο πριν ξεκινήσουν οι ομιλίες μια γνωστή μου με πλησίασε λέγοντας μου τα παρακάτω:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕΠΕ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας καταγγέλλει τον Διευθυντή του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής ενημέρωσης των εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης από εκπρόσωπο συνδικαλιστικής παράταξης.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας» με ομόφωνη απόφαση της κηρύσσει την 6η Ιουνίου 2018, σαν ημέρα έναρξης πανεθνικών κινητοποιήσεων μέχρι την κορύφωση τους στην πλατεία Συντάγματος σε περίπτωση υπογραφής συμφωνίας...

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γ. Νταντάμη στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στις 14:00 ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νταντάμης Γεώργιος θα επισκεφτεί τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης...

Όλα έτοιμα για τον 4ο αγώνα δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»

Σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα δρόμου 9.700μ. «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου», που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάλου.

99η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

421 - Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Β´ παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη την Ευδοκία.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 7 Ιουνίου 2018