Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ) (3ο ΜΕΡΟΣ)


Η… σφαγή των πολυτέκνων!!!


Χιλιάδες οικογένειες δεν έλαβαν το επίδομα τέκνων λόγω του ότι έχουν παιδιά που σπουδάζουν και τους ζητήθηκε αφού πρώτα τους… έκοψαν το επίδομα, να παρουσιάσουν δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν το αυτονόητο, ότι τα παιδιά τους είναι όντως φοιτητές.

Ο ΟΓΑ δεν ενημέρωσε πρώτα τις οικογένειες ότι χρειάζονται αυτά τα δικαιολογητικά (βεβαιώσεις σπουδών κ.α.) όπως έπρεπε να κάνει ώστε χθες 30 Δεκεμβρίου να μπουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα επιδόματα αυτά.

Πρώτα έκοψε τα επιδόματα και μετά ανακοίνωσε ότι χρειάζονται δικαιολογητικά για να πάρουν τα χρήματα οι πολύτεκνοι αλλά και οι τρίτεκνοι!

Ευχές για τη νέα χρονιά από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ

 Καλή Χρονιά 
φίλες και φίλοι  δημοσιογράφοι – μέσα μαζικής ενημέρωσης!  
Ευτυχισμένο το νέο έτος! Ας είναι το ξεκίνημα του 2016
 η αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής!  
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς 
για την εξαίρετη συνεργασία που είχαμε το 2015!
Χάρις στη δική σας πολύτιμη  βοήθεια, οι επιτυχίες
 και οι δράσεις του  δρομικού κινήματος  
στη Πιερία έγιναν  ακόμα πιο γνωστές!
Σας ευχαριστούμε!
 Με εκτίμηση
Το Δ.Σ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ


Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ) (2ο ΜΕΡΟΣ)


Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας



VIDEO: Συνάντηση της Κρητικής και Ποντιακής Λύρας με το Ηπειρώτικο Κλαρίνο (ΌΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ)


ΒΙΝΤΕΟ. Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (1ο ΜΕΡΟΣ)



ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ



Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, τηρώντας το έθιμο της ημέρας, δεκάδες παιδιά, νέοι και ενήλικες, επισκέφθηκαν το Μητροπολιτικό Μέγαρο Κατερίνης, προκειμένου να ψάλουν τα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο.

Σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων στο Κέντρο Πρόληψης «ΑΤΡΑΚΤΟΣ»


Τα προβλήματα των εργαζομένων στο Κέντρο Πρόληψης κατά των Ψυχοδραστικών Ουσιών Ν. Πιερίας «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» αφορά η Ερώτηση που κατέθεσαν χτες στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής καιΓιάννης Δελής προς τον υπουργό Υγείας, Αν. Ξανθό.
«Τα Κέντρα Πρόληψης (ΚΠ) αρχικά εφάρμοζαν προγράμματα αγωγής υγείας για τις εξαρτήσεις, ενώ αργότερα προχώρησαν στην εποπτεία ψυχοκοινωνικών παρεμβάσεων στην εκπαίδευση και στη διοργάνωση επιμορφωτικών ομάδων γονέων και των άλλων ενδιάμεσων σημαντικών ενηλίκων για τη διαπαιδαγώγηση. Αντίστοιχη δραστηριότητα ανέπτυξε και το Κέντρο Πρόληψης κατά των Ψυχοδραστικών Ουσιών Ν. Πιερίας "ΑΤΡΑΚΤΟΣ", που λειτουργεί εδώ και 18 χρόνια.

Ευχές της Μ. Νικολαΐδου για την Πρωτοχρονιά

Ευχές για την Πρωτοχρονιά

Αφήνοντας πίσω ένα ζοφερό έτος, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές όλων των Ελλήνων εξαιτίας της βαθιάς οικονομικής κρίσης και της οξυμένης πολιτικής κατάστασης, εύχομαι από καρδιάς, η ανατολή του 2016 να σημάνει ελπίδα, δημιουργία και πρόοδο.
Εύχομαι επίσης, το νέο έτος να αποτελέσει αφετηρία για νέα άλματα σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά κυρίως να επαναπροσδιορίσει τις ουσιαστικές ανθρώπινες αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, που είναι η αγάπη προς το συνάνθρωπό μας, το αγωνιστικό πνεύμα και η ομοψυχία.