Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Η θεατρική παράσταση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ¨ΤΗ ΤΡΙΧΑΣ ΤΟ ΓΕΦΥΡ΄¨ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 100Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Συγχαρητήρια του ΓΕΛ Κάτω Μηλιάς στους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις 2019

Η εκπαιδευτική κοινότητα του ΓΕΛ Κάτω Μηλιάς εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές του που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Φ.Σ.Λ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

1) Κυριακή 01/09/2019: Πριόνια (1.100 μ.)-Μελιτζάνι (1.750 μ.)-Λιβαδάκι (2.100 μ.)-Σημαιοφόρος (2.382 μ.)-Πάγος (2.677 μ.)-Καλόγερος (2.701 μ.).

Μπάρμπεκιου πάρτι στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης για τα 60 χρόνια του συλλόγου

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συνεχίζοντας να γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυση του, την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ., παρέθεσε μπάρμπεκιου πάρτι με τους αθλητές του αλλά και τους γονείς τους.

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κατερίνη ύστερα από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη σήμερα (28 Αυγούστου 2019) τα ξημερώματα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Έναρξη εγγραφών για τα μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος,για τη σχολική χρονιά 2019–2020, θα λειτουργήσει και για τη φετινή σχολική χρονιά, Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές E' και ΣΤ' Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

Ερμηνείες κορυφαίων ποιητών και συνθετών στην αυγουστιάτικη συναυλία τής Αρχαίας Πύδνας.

48ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Συναυλία. Εταιρία Πιερικών Μελετών - Εστία Πιερίδων Μουσών. Ερμηνείες κορυφαίων ποιητών και συνθετών στην αυγουστιάτικη συναυλία τής Ε.Π.Μ. στην Αρχαία Πύδνα.

12ΩΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ

Το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες” διάρκειας 12 ωρών (2 ημέρες).

5o ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2019

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και της μαθήτριες του σχολείου μας που κατέκτησαν μία θέση στα πανεπιστήμια και τις σχολές της ανώτατης εκπαίδευσης.

Τρίτη 03-09-2019 ή Κλήρωση των Αγώνων Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας & Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι :

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον 6ο Δρόμο Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης


"Η εκκλησία του Δήμου για τη Μακεδονία" Παρασκευή 30 Αυγούστου

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

475 - Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιούλιος Νέπως υποχρεώνεται από τον Ρωμαίο στρατηγό Φλάβιο Ορέστη να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα Ραβέννα.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΔΑΜΩΝ
ΕΖΕΚΙΑΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 28 Αυγούστου 2019