Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Το νέο Δ.Σ. της ΑΣΠΕ (Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος)

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Γενικό Συμβούλιο της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.), που εξελέγη κατά τις εκλογές της 10-2-2019, ως ακολούθως:

25 Χρόνια SAKURA ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Κοπή πίτας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοπή της πίτας του Α.Σ. Sakura Κατερίνης. Η αίθουσα δεξιώσεων “Yakinthos” πλημμύρισε από φίλους και καλεσμένους του Σωματείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τα 25 χρόνια.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ YΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ

Σας γνωρίζουμε ότι η Ένωσή μας την 16 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 διοργανώνει τον ετήσιο χορό της στο κέντρο διασκεδάσεως ΠΙΕΡΙΔΑ PALACE (1 χιλμ. Επ. Ο. Κατερίνης - Ν. Κεραμιδίου).

Επειδή ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι...

Κρεοπωλείο στην Κατερίνη πρωτοτυπεί και προσφέρει... ειδικά παρασκευάσματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019

Η Ακαδημία ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ έκοψε όπως επιτάσσει η παράδοση τη βασιλόπιτά της, σε μία λιτή και πάνω απ’ όλα ΠΙΕΡΙΚΗ και «μελανόλευκη» ατμόσφαιρα.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Προσκλήσεις Γενικής Συνέλευσης και Κοπής Βασιλόπιτας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΝ 22-2-2019

Το βέτο, οι δοκιμασίες και η ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου*

Δίχως αναμενόμενες εκπλήξεις στη Βουλή κυρώθηκε το πρωτόκολλο ένταξης της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ , αφού υπερψήφισαν 153 βουλευτές, ενώ αμέσως μετά ο Ζόραν Ζάεφ καλωσόρισε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με ένα μήνυμά του στο Twitter, στο οποίο ανέφερε:

Αστέριος Καστόρης κατά Σοφίας Μαυρίδου για τις αποζημιώσεις στους καπνοπαραγωγούς. Απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

"Διαμάχη" προέκυψε μεταξύ του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας και της Αντιπεριφεριάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου για τις αποζημιώσεις των καπνοπαραγωγών. "Επιεικώς αδικαιολόγητη!" χαρακτήρισε την Αντιπεριφεριάρχη ο κ. Καστόρης, "Κύριο μέλημα μας είναι η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ διεκδίκηση του δικαίου" απάντησε η κ. Μαυρίδου.

«Μένουμε Θεσσαλονίκη 2014-2019». Μια αντιστασιακή πολιτική για την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη του 21ου αιώνα

H Δημοτική παράταξη Μένουμε Θεσσαλονίκη, ούτε φυγή – ούτε υποταγή ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2014.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές Ομάδες μας Νέων και Παίδων στην έδρα μας στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου. ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ευχαριστήριο αθλητικών συλλόγων.


Επείγουσα ενημέρωση πτηνοτρόφων και κατόχων οικόσιτων πουλερικών για τη γρίπη των πτηνών – Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση για επείγουσα ενημέρωση προς τους πτηνοτρόφους και κατόχους οικόσιτων πουλερικών για τη γρίπη των πτηνών, που έχει ως εξής:

Πολιτική, με σεμνούς και καταξιωμένους!

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Όταν είσαι σοβαρός άνθρωπος που σκοπεύεις να παράξεις έργο και ΔΕΝ θέλεις να γίνεις "όμηρος" οποιουδήποτε, πρέπει να είσαι πολύ γενναίος για να κάνεις το βήμα. Το μεγάλο βήμα για την πολιτική, που πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι η τέχνη του εφικτού. Ποιος ορίζει όμως το εφικτό και το ανέφικτο άραγε;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ - Από το Γενικό Λύκειο Αιγινίου.

Το Γενικό Λύκειο Αιγινίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Α΄ τάξης του σχολείου Χατζηπουργάνη Άννα – Κωνσταντίνα η οποία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατέλαβε την τρίτη θέση στα 200 μέτρα γυναικών. Της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Έκδοση άδειας απλής παραχώρησης αιγιαλού

Όσοι ενδιαφέρονται για την έκδοση των αδειών απλής παραχώρησης αιγιαλού, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, καλούνται ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου...

Δήμος Κατερίνης: Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής θυμάτων κατοχής

Δυο χρόνια λειτουργίας της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης - Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα

Την ικανοποίηση του εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης για τα εντυπωσιακά πραγματικά αποτελέσματα της λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, που φέτος συμπλήρωσε δυο χρόνια λειτουργίας.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης 54-50

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 54-50 στην παράταση του Άρη Θεσσαλονίκης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

ΟΥΤΕ ΣΕΤ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(4-25, 9-25, 9-25)

Συνεχίζονται για τις επόμενες δύο εβδομάδες (έως τις 2 Μαρτίου 2019) οι εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Συνεχίζονται και τις επόμενες δύο εβδομάδες, δηλαδή από την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, οι εργασίες συντήρησης (ασφαλτικές εργασίες και εργασίες καθαρισμού χώρου φυτών σε διαχωριστικές νησίδες και στα ερείσματά τους)...

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρώτη περιφέρεια σε απορρόφηση κονδυλίων ΕΣΠΑ

Πανελλαδική πρωτιά για πέμπτη συνεχή χρονιά κατέγραψε και το 2018 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ.

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Πιερίας

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα :
 

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

881 - Ο Πάπας Ιωάννης Η΄ στέφει τον βασιλιά της Ιταλίας, Κάρολο τον Παχύ, αυτοκράτορα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΜΕΛΕΤΙΟΣ
➤ ΠΛΩΤΙΝΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2019