Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές Ομάδες μας Νέων και Παίδων στην έδρα μας στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου. ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Μακεδονίας.

Πλούσιες αγωνιστικά ήταν οι προηγούμενες αγωνιστικές για τις ομάδες Νέων και Παίδων της Ένωσής μας. Αύριο Τετάρτη 13/2/2019 συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων μας με την 6η αγωνιστική στη σειρά και τελευταία αγωνιστική στο Αθλητικό μας Κέντρο της Νέας Εφέσσου. Οι προπονητές μας Αμανατίδης Παναγιώτης(Κ16) και Κυπαρίσσης Παναγιώτης(Κ14) προετοίμασαν κατάλληλα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας.


Η πολυπληθής αποστολή των ομάδων μας θα βρεθεί στους χώρους της ΕΠΣ Πιερίας 12:30 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Μακεδονίας Κ-14 και 14:30 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Μακεδονίας Κ-16.

Ευχόμαστε στα αντιπροσωπευτικά μας τμήματα να παρουσιάσουν αξιόλογες εμφανίσεις με θετικά αποτελέσματα. Ήδη η ομάδα των Νέων έχει σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Καλούμε τους φιλάθλους, φίλους και γονείς των ομάδων μας να παρευρεθούν και να σταθούν αρωγοί στις αξιόλογες συναντήσεις που θα προσφέρουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας με τις επιδόσεις τους.

Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων