Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους πληγέντες της πύρινης λαίλαπας...

Το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι" συγκλονισμένο από το δράμα χιλιάδων ανθρώπων που έχουν υποστεί καταστροφή εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας και από τον άδικο χαμό δεκάδων ψυχών στέκεται αλληλέγγυο όσον αφορά στην ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες.

Συγκέντρωση ειδών για τους πυρόπληκτους

Τι μέτρα αποφασίστηκαν για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

Στην έκτακτη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα υπό τον Πρωθυπουργό και με την συμμετοχή όλων των συναρμόδιων Υπουργών έγινε αξιολόγηση της κατάστασης και σχεδιάστηκαν τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις Πυρκαγιές που έπληξαν την Δυτική και Ανατολική Αττική.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Νέας Μάκρης και της Ραφήνας.

Τριήμερη απότιση φόρου τιμής στα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών

Μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας, αναστολή των δημόσιων εορταστικών εκδηλώσεων και δημοσία δαπάνη οι κηδείες των θυμάτων των πυρκαγιών.


ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Ν.Δ. Πιερίας και οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ν.Δ. Κατερίνης, Πύδνας Κολινδρού και Δίου Ολύμπου, ανακοινώνουν ότι...

Αμμοθύελλα από το ξαφνικό μπουρίνι στην Πλάκα Λιτοχώρου. (23/7/18)

Είπαμε ο καιρός φέτος... τρελάθηκε! Απαραίτητο αξεσουάρ πλέον στις παραλίες δεν είναι το αντηλιακό αλλά το... δελτίο καιρού από την ΕΜΥ.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία...

Έκτακτη οικονομική βοήθεια 20 εκατ. ευρώ για τους πυρόπληκτους

Έκτακτη οικονομική βοήθεια ύψους 20 εκατ. ευρώ, από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές...

Σύλληψη στην Πιερία, για καταδικαστικές αποφάσεις.

Συνελήφθη χθες (23 Ιουλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 32χρονος αλλοδαπός...

Άμεσα μέτρα στήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υλοποιεί άμεσα μέτρα για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική, σε συνεργασία με τους Δήμους και την Περιφέρεια.

"Απάντηση σε δημοσιεύματα."

Σε απάντηση δημοσιευμάτων για τον εικοσιδιάχρονο (22) νεαρό με δήγμα όφεως και του ΄΄ εξαναγκασμού΄΄ του πατέρα για τη μετάβαση του στη Θεσσαλονίκη προς εξεύρεση αντιοφικού ορού, έχω να δηλώσω ότι...

ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, αναβάλλει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις- συμπαραγωγές του ΟΡ.ΦΕ.Ο- της τρέχουσας εβδομάδας.

Ενημέρωση για τη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, εμφιαλωμένο νερό κ.ά.) στα θύματα των πυρκαγιών, μπορούν να απευθύνονται στην τηλεφωνική γραμμή 210-4819001 του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής ή στους οικείους Δήμους.

Θα λέμε και θα ακούμε τα ίδια και τα ίδια για μια ακόμη φορά...

Θα λέμε και θα ακούμε τα ίδια και τα ίδια και τίποτα δεν θα αλλάξει μέχρι την επόμενη φορά. Αυτό που δεν αλλάζει όμως είναι ότι αρκετές ανθρώπινες ζωές θα έχουν χαθεί - ανάμεσα τους μικρά παιδιά - και οικογένειες θα έχουν καταστραφεί μέσα στην θλίψη της ανάμνησης και του πόνου από τον χαμό δικών τους ανθρώπων.

Συγχαρητήριο του Διοικητή του Νοσοκομείου Ανέστη Μυστρίδη. «Από ψυχής» συγχαρητήρια στην «Αλκυονίδα»

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο, για το έργο που επιτελείται από τον Σύλλογο Φίλων του τ. Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου, «Αλκυονίδα».

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Υποβολή ενστάσεων έως αύριο, 25 Ιουλίου, για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2018-2019

Ο Δήμος Κατερίνης σας ενημερώνει ότι η υποβολή ενστάσεων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2018-2019 λήγει αύριο 25.07.2018 και ώρα 14:00.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ Ή ΜΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ

Οι κάτωθι υπογράφοντες, συντασσόμενοι με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, διαφωνούμε με την Συμφωνία των Πρεσπών ως ανιστόρητη και επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, και επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας και την σταθερότητα στην περιοχή.

ΔΗΛΩΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Θανάσης Λιακόπουλος: «Με δέος παρακολουθούμε την καταστροφική μανία των πυρκαγιών που κατακαίνε την Αττική και θλιβόμαστε από την ανείπωτη τραγωδία των δεκάδων νεκρών.

Έκκληση για βοήθεια στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική

Η ADRA απευθύνει έκκληση για τη συλλογή απαραίτητων ειδών για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε περιοχές της Αττικής.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ

Εξαιτίας της εθνικής τραγωδίας με τους δεκάδες νεκρούς στην Αττική, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την πατρίδα μας, αναβάλλουμε την εκδήλωσή μας με τον Υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο...

Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Κατερίνης - Πανήγυρις Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής


Ώρες προσευχής και θλίψης για αυτούς που άδικα έχασαν την ζωή τους...

Συνάντηση νέων ζευγαριών στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν τη χαρά να ζήσουν οι εκατόν είκοσι περίπου νέοι από τις Συνάξεις νέων ζευγαριών της Ι. Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, οι οποίοι μέσα στα πλαίσια των καλοκαιρινών αποδράσεων του Γραφείου Νεότητας...

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ - Για τα 44 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας

Με αφορμή τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την κατάρρευση της δικτατορίας, το ΚΚΕ τιμά όλους όσοι βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν και διώχτηκαν από το καθεστώς της 21ης Απριλίου...

Εθνική τραγωδία. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1132 - Ο Ρανούλφος Β' νικά τον Ρογήρο Β' της Σικελίας στη μάχη της Νόκερα.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 24 Ιουλίου 2018