Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση ΣΦΚ Πιερικός για ακαδημίες

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει ότι για την χρονιά 2018-2019 θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα ακαδημιών .

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - Παρουσίαση των Δράσεων «Ψηφιακό Βήμα» και «Ψηφιακό Άλμα» «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός».

Εντυπωσίασαν οι αθλήτριες του Αρχέλαου Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών

Πολύ καλές εμφανίσεις για τις δύο αθλήτριες του Αρχελάου που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών στην Πάτρα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ανακοίνωση μεταγραφών ΣΦΚ Πιερικός

Ο Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Ορέστη Μπατσαρά από την Αναγέννηση Κολινδρού. Γεννημένος την 25-10-2000, με ύψος 1.76 , αγωνίζεται στην θέση αριστερό και δεξί μπακ χαφ, από τις μεγαλύτερες ελπίδες του Πιερικού Ποδοσφαίρου.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Η ΝΕ Συριζα Πιερίας εκφράζει την οδύνη της για το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στην βιομηχανία χάρτου SOFIDEL GREECE S.A. (ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΥΡΟΣ ΑΒΕΕ) .

Πάρκο Λιτοχώρου: «ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ» - Νοσταλγικό αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο

Ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στον χαρισματικό δημιουργό Αλέκο Σακελλάριο. Μια βραδιά με άρωμα ελληνικού κινηματογράφου και επίκεντρο διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια, που φέρουν τη σφραγίδα του ανθρώπου...

Σωματείο Γραφικών Τεχνών Τύπου – Χάρτου Κεντρικής Μακεδονίας. Ανακοίνωση για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Κατερίνη

Το σωματείο Γραφικών Τεχνών Τύπου και Χάρτου Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει την οργή και την θλίψη του για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε την Δευτέρα 16 Ιούλη, στη χαρτοβιομηχανία «SOFIDEL GREECE SA» (πρώην «ΠΑΠΥΡΟΣ ΑΒΕΕ») στην Κατερίνη, με θύμα έναν 37 χρόνο εργαζόμενο, πατέρα τριών ανηλίκων παιδιών.

ΤΕ Πιερίας ΚΚΕ Για τις Δομές Προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία.

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής - Σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας λειτουργούν 7 Δομές φιλοξενίας προσφύγων...

Ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχιακού μεγάρου Κατερίνης

Δήμος Κατερίνης: Αίτηση χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχιακού μεγάρου - ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Λευκές νύχτες και περί άλλων γελοιοτήτων ο λόγος

Οδεύουμε στον ένατο χρόνο της κρίσης, που έχει ρημάξει και συρρικνώσει τα εισοδήματα των πολιτών και οι ευφάνταστοι ντόπιοι μιμητές του παγκόσμιου καταναλωτισμού μας εξασφαλίζουν μέρες ή νύχτες κατανάλωσης που, δήθεν, τονώνουν την αγορά και ενισχύουν τα εισοδήματα των εμπόρων που έχουν πάρει τον κατήφορο.

ΒΙΝΤΕΟ - Η ανάλυση του κειμένου της "Συμφωνίας των Πρεσπών" από τον Νίκο Λυγερό στην Κατερίνη.

Δείτε την ανάλυση του κειμένου της "Συμφωνίας των Πρεσπών" για την ονομασία των Σκοπίων από τον Στρατηγικό Σύμβουλο Νίκο Λυγερό που έγινε στην Κατερίνη στην εκδήλωση των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας με προσκεκλημένο και ομιλητή τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργο Τάτσιο.

Νίκος Λυγερός από Κατερίνη: "Δεν την διάβασαν την συμφωνία των Πρεσπών όλοι οι βουλευτές"

Ο Στρατηγικός Αναλυτής Νίκος Λυγερός από την Κατερίνη όπου βρέθηκε προσκεκλημένος των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας για να αναλύσει το κείμενο της συμφωνίας των Πρεσπών για το όνομα της Μακεδονίας αποκάλυψε ότι οι Έλληνες βουλευτές δεν έχουν διαβάσει, τουλάχιστον όλοι τους το κείμενο.

Ο Νίκος Λυγερός στην Κατερίνη

Στην Κατερίνη βρέθηκε σήμερα το βράδυ ο κ. Νίκος Λυγερός -Στρατηγικός Σύμβουλος- προσκεκλημένος των Πολιτιστικών Συλλόγων Πιερίας. Ο κ. Λυγερός ανέλυσε ένα προς ένα τα άρθρα της "Συμφωνίας των Πρεσπών", αναδεικνύοντας το πόσο κακή και επιβλαβής είναι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος εκφράζει βαθιά ευγνωμοσύνη στον φίλαθλο του Ηρακλή (που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του) και που, όπως και πέρσι, έτσι και φέτος με την πολύτιμη...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 17 Ιουλίου

180 - Δώδεκα άνθρωποι εκτελούνται στη Νουμιδία (Βόρεια Αφρική) λόγω της χριστιανικής τους πίστης. Πρόκειται για την παλαιότερη καταγραφή Χριστιανισμού σ' εκείνη την περιοχή.

Γιορτάζουν σήμερα 17 Ιουλίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 17 Ιουλίου 2018