Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

23ο Ποντιακό Παραδοσιακό Πανηγύρι


ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Επέστρεψαν την Τρίτη 12 Αυγούστου οι δυο νεαροί κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Σωτήρης Νάστος και Καριπίδης Σάββας, από την Κέρκυρα όπου συμμετείχαν σε δεκαήμερο προπονητικό καμπ, 30 επίλεκτων αθλητών από όλη την Ελλάδα, υπό τις οδηγίες της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας Ανάπτυξης κ. Δ. Γιαννιού και των συνεργατών της.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου θα αρχίσουν την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 .
Παιδικό γεν. 2001-2002 , Προπαιδικό 2003-2004 , Τζούνιορ 2005-2006 ,
Προτζούνιορ 2007-2008 , Μπαμπίνι 2009-2010.
Οι εγγραφές θα γίνονται από Δευτέρα-Παρασκευή στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στο Α΄ ΔΑΚ από 18:00 έως 21:00.
                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
                              ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

44ο Φεστιβάλ Ολύμπου ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΔΝΑ

Την Τρίτη 18 Αυγούστου 2015 στις 9 το βράδυ στην Αρχαία Πύδνα αξιόλογοι αρχαιολόγοι θα παρουσιάσουν τα σημαντικά ευρήματα που ανέδειξε η αρχαιολογική σκαπάνη τόσο στην Πύδνα, όσο και στη Μεθώνη Πιερίας.
   Η εκδήλωση που θα ολοκληρωθεί με συναυλία έργων του Μάνου Χατζιδάκι από την πολυτονική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου.  Συνεργάζεται ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού.
   Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΩΠΑΣΤΕ. ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΟΛΟΚΤΣΙΔΗ



Αναρίθμητα κομπρεσέρ υποκρισίας δονούν συθέμελα Σώματα και ψυχές και συνειδήσεις Κυνικές ερπύστριες ευτελούς ιδιοτέλειας ισοπεδώνουν Δίκαιο κι αρετή και σωφροσύνη Υστερικοί αλαλαγμοί απληστίας σκεπάζουν Το βαρύ βογγητό των πονεμένων Το γοερό κλάμα του λιπόσαρκου μέλλοντος των παιδιών Τον ξέπνοο στεναγμό του πνιγόμενου παρόντος των γερόντων Τον επιθανάτιο ρόγχο της απελπισμένης προσδοκίας


Υψηλάντειος Αγώνας Δρόμου 2015


ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΕΣΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟ ΜΑΥΡΙΔΗ



Με τα θετικότερα σχόλια εκφράστηκε το κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία-αφιέρωμα στα εκατό χρόνια από τη γέννηση του δημιουργού της λαϊκής μουσικής Βασίλη Τσιτσάνη, Η συναυλία παρουσιάσθηκε στο Αλεξάνδρειο από τη Δημοτική χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης».