Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Την Τετάρτη 3 Ιούλη στο Λιτόχωρο πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ.

Χαιρετισμό πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Πιερίας Αναστασία (Τασούλα) Τηλέγραφου ενώ την κεντρική ομιλία έκανε η Θεανώ Καπέτη μέλος της Kεντρικής Eπιτροπής του ΚΚΕ.

Πρώτη στον τελικό των 400 μ. του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ18 η Στέλλα Κωνσταντινίδου του Αρχέλαου Κατερίνης!

Πρώτη τερμάτισε στον τελικό των 400 μέτρων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ18 η Στέλλα Κωνσταντινίδου του Αρχέλαου Κατερίνης με χρόνο 55.39!!!

Ευχές του Βασίλη Τσακιρίδη για το νέο Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας που προέκυψε μετά από τις αρχαιρεσίες της 26ης Ιουνίου 2019 στην Αθήνα. Πρόεδρος επανεξελέγη ο Θανάσης Κικινής της ΔΑΚΕ/Π.Ε.

Ανακοίνωση για το πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Θεάματος 2019-2020

Κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους του Ν. Πιερίας ότι ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Θεάματος 2019-2020.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ - Από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.

Αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, Δημήτρη Κυριακού, η συναυλία από το σχολείο που υπηρέτησε ο εκλιπών και το οποίο συμπλήρωσε φέτος δύο δεκαετίες εκπαιδευτικής διαδρομής, το Μουσικό Σχολείο της Κατερίνης.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Πρόεδρος επανεξελέγη η κ. Παρασκευή Ζιώγα - Με νέα πρόσωπα στο Διοικητικό Συμβούλιο και νέους στόχους.

4ος στο Κλουζ της Ρουμανίας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 ο Θοδωρής Βροντινός του Αρχέλαου Κατερίνης!

Μια ανάσα από το μετάλλιο έφτασε ο Θοδωρής Βροντινός, στο Κλουζ της Ρουμανίας, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20. Προκρίθηκε στον τελικό των 100 μέτρων, στον οποίο πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ και τερμάτισε 4ος.

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά τις Βουλευτικές εκλογές

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά τις Βουλευτικές εκλογές. Τα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά από 5 έως και 8 Ιουλίου.

5η Γιορτή Νεολαίας: Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές δράσεις του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ένα μεγάλο γεγονός για τους νέους και τις νέες της Πιερίας, η Γιορτή Νεολαίας θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης.

Στον τελικό η Στέλλα Κωνσταντινίδου του Αρχέλαου Κατερίνης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Στον τελικό των 400 μέτρων προκρίθηκε η Στέλλα Κωνσταντινίδου του Αρχέλαου Κατερίνης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που γίνεται στα Τρίκαλα με χρόνο 58:27

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΜΠΑΣΔΡΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συντοπίτες μου,

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι μια κρίσιμη στιγμή για το παρόν και το μέλλον της χώρας.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική επιλογή.

Σ.Ε.Β.Α.Σ Κατερίνης (Βετεράνοι Αθλητές Στίβου Κατερίνης) - Αποτελέσματα 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Διαχρονικών Αθλητών Στίβου

Μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις για την αποστολή ΣΕΒΑΣ Κατερίνης, στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Διαχρονικών Αθλητών στην Καρδίτσα στις 15 Ιουνίου 2019.

Ανακοίνωση για το πρόγραμμα "Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2019"

Κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους του Ν. Πιερίας ότι ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2019.

Ενημέρωση των καταναλωτών από τον ΕΦΕΤ για τη γλουτένη.


Η γλουτένη είναι ένα πρωτεϊνικό συστατικό που βρίσκεται σε δημητριακά όπως το σιτάρι, η σίκαλη, το κριθάρι, η βρώμη, το καμούτ και προϊόντα που παράγονται από αυτά.

Πληρωμή Αποζημιώσεων Ύψους 27 εκατ. ευρώ Από Τον ΕΛΓΑ - 330.410 ευρώ στην Πιερία.

Αποζημιώσεις ύψους 27.041.822,60 ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, σε 55.856 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΣΦΚ Πιερικός - Έναρξη συνεργασίας με ποδοσφαιριστή.

Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή KOLA FERNANDO. Ο Kola είναι γεννημένος στην Θεσσαλονίκη στις 19/08/2000 και αγωνίζεται ως αριστερό Μπακ και αμυντικό χαφ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

362 π.Χ. - Μάχη της Μαντινείας: Οι Θηβαίοι, με επικεφαλής τον Επαμεινώνδα, νικούν τους Σπαρτιάτες και τους συμμάχους τους, όμως ο Επαμεινώνδας τραυματίζεται θανάσιμα.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΣΚΛΗΠΙΑ
ΚΥΠΡΙΛΛΑ
ΑΡΟΑ
ΛΟΥΚΙΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 4 Ιουλίου 2019