Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΟΑ Χανίων - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 45-41

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 45-41 από τα Χανιά, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιστιαίας, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης του 33ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ "ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" -- H Διακήρυξη - Σύμφωνο Συνεργασίας των 3 πολιτικών φορέων του συνδυασμού

Ανακοινώθηκε ο νέος πολιτικός συνδυασμός που θα λάβει μέρος στις επερχόμενες ευρωεκλογές για την Ευρωβουλή στις 26 Μαΐου 2019, με την ονομασία "ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ".

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, 6:00 - 7:00 το απόγευμα, στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm και στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή, καλεσμένη είναι η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό "Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία", Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Business Banking Τουρισμός 2019 - Εκδήλωση της Eurobank στην Κατερίνη στις 8.5.2019

Η Eurobank στο πλαίσιο του προγράμματος «Business Banking Τουρισμός 2019» διοργανώνει εκδήλωση στην Κατερίνη...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει, ότι σήμερα ημέρα Παρασκευή 3 Μαΐου η διακοπή της υδροδότησης στην Δημοτική Κοινότητα της Καλλιθέας οφείλονταν σε...

Σύλληψη και εξιχνίαση κλοπής στην Κατερίνη

➤ Συνελήφθη χθες (2 Μαΐου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης που ήταν εκτός υπηρεσίας...

Πανελλήνιο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελατοχωριτών Θεσσαλονίκης «Η Σκουτέρνα» και ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Ελατοχωρίου με τη στήριξη του Δήμου Κατερίνης διοργανώνουν το 3ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο πασχαλινό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Novus Cup στη Λεπτοκαρυά Πιερίας

Στις 22, 23 και 24 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου ''Novus Cup'' στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Γιώργος Βαζάκας (ΕΠΑΜ) στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm και στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ".

Στις 26 Μαΐου στηρίζουμε με την ψήφο μας τον Περικλή Αμοιρίδη - ΜΕ ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΕΣΑΣ!


Παναγιώτα Γερασιμοπούλου - Κρίτος : Επένδυση στην Αλληλεγγύη.

Ο Chewbacca δεν είναι πια μαζί μας. Πήγε να βρει την Πριγκίπισσα Λέια...


"Έφυγε" από την ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Πίτερ Μέιχιου (Peter Mayhew) ο ηθοποιός που ενσάρκωνε τον Chewbacca, τον αγαπημένο χαρακτήρα των ταινιών Star Wars.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1715 - Μία ολική έκλειψη Ηλίου είναι ορατή σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη και Βόρεια Ασία, όπως την είχε προβλέψει ο Έντμουντ Χάλλεϋ με ακρίβεια 4 λεπτών.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΖΩΗ (ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ)

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 3 Μαΐου 2019