Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΜΕΚ στον Μητροπολίτη Κίτρους.

Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας είχε το νέο Δ.Σ. της ΜΕΚ την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιο.

Οι Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Μία ξεκαρδιστική κωμωδία από τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης σκηνοθετημένη από την Μαριάννα Γιαννακίδου. Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 20:00.

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2019»

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ & η μορφή του αείμνηστου εμβληματικού παράγοντα Θεόδωρου Χατζόγλου στο μετάλλιο της αθλητικής γιορτής.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ»

Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.), με ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης...

Απάντηση – διευκρίνιση του Δήμου Κατερίνης σε δημοσίευμα σχετικά με την αφαίρεση παράνομα τοποθετημένης πινακίδας στην πιάτσα των ταξί, στην πλατεία Ελευθερίας

Με αφορμή δημοσίευμα σε μερίδα του τοπικού ηλεκτρονικού Τύπου (blogs), σχετικά με αφαίρεση πινακίδας στην πιάτσα των ταξί, η οποία ήταν τοποθετημένη παράνομα στην (κεντρική) πλατεία Ελευθερίας, και προκειμένου οι δημότες να ενημερωθούν υπεύθυνα, ενημερώνουμε για τα εξής:

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα, θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Σεπτεμβρίου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 κάτω των 23 ετών.

Διήμερο Εορταστικών και Πανηγυρικών Εκδηλώσεων στον Ιερό Ναό Παντανάσσης

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πιερία

Συνελήφθησαν χθες (4 Σεπτεμβρίου 2019) το βράδυ στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αιγινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας...

Έλεγχοι του Ε.Φ.Ε.Τ. σε Σχολικά Κυλικεία, Νηπιαγωγεία και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς


Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί το ξεκίνημα διενέργειας ελέγχων στα Σχολικά Κυλικεία της ελληνικής επικράτειας από τα κλιμάκια του Ε.Φ.Ε.Τ.

"Παρατηρητήριο Διαχείρισης κρίσεων" δημιουργείται σε όλα τα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στην προσπάθειά της να δημιουργήσει δομές πρόληψης και αντιμετώπισης κρίσεων, σε όλα τα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας, αποφάσισε να δημιουργήσει πιλοτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Παρατηρητήριο Διαχείρισης Κρίσεων».

Ενημέρωση για τη συγκομιδή και εμπορία ακτινιδίων στην Π.Ε. Πιερίας.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει όλους τους συναλλασσόμενους στον κλάδο εμπορίας των ακτινιδίων (παραγωγούς, εμπόρους, συσκευαστήρια, κλπ) της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ότι...

Η Διοίκηση του Ράδιο ΤΑΞΙ Κατερίνης είναι σε αγαστή συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή του Δ. Κατερίνης.

Με αφορμή μία ανάρτηση του Blog «Λευτεριά» που αναφέρεται σε «οργή ταξιτζήδων για αφαίρεση πινακίδας από τη νέα Δημοτική Αρχή» Κατερίνης, η Διοίκηση του Ράδιο Ταξί Κατερίνης 18300 - ανακοινώνει και διευκρινίζει τα εξής:

Δήμος Κατερίνης : Έως 16 Σεπτεμβρίου 2019 η προθεσμία για ένταξη στην ευνοϊκή ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Την δυνατότητα να ρυθμίσουν με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους τις οφειλές τους προς το Δήμο Κατερίνης έχουν οι πολίτες, έπειτα από την ψήφιση στη Βουλή και δημοσίευση νομοθετικής διάταξης για την ρύθμιση οφειλών προς τους δήμους.

Κάλεσμα σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
Το Σωματείο μας σας καλεί στη σύσκεψη που διοργανώνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης την Παρασκευή 6/9 στις 10:30 π.μ.

7 Σεπτεμβρίου 2019 Θεσσαλονίκη - Η Μακεδονία σε χρειάζεται!

Οι πρώτες συνεδριάσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας για τον μήνα Σεπτέμβριο


Συνήλθε σήμερα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, στην πρώτη Συνεδρία της υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 163ης Συνοδικής Περιόδου.

Ενημέρωση για εγγραφές μαθητών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και τους προσφέρει τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια και τυπικά προσόντα που θα τους ανοίξουν το δρόμο για την επαγγελματική και κοινωνική τους ανέλιξη.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1590 – Ο στρατός του Αλέξανδρου Φαρνέζε αναγκάζει τον Ερρίκο Δ΄ της Γαλλίας να άρει την πολιορκία του Παρισιού.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 5 Σεπτεμβρίου 2019