Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Κάλεσμα της Ένωσης Γονέων Κατερίνης στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 15/4/21 στην πλατεία Ελευθερίας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ Η ΕΛΜΕ – Ο ΣΕΠΕ – Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης: Αίτημα για επανεκκίνηση όλων των κατηγοριών χάντμπολ (Ανδρών-Γυναικών-Μικρών ηλικιών)

Επιστολή του  ΠΣΑΧ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης) για άνοιγμα και των υπόλοιπων κατηγοριών του χάντμπολ.

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 15/4/21 στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη

Έρευνα διέταξε η Ελληνική Αστυνομία για τα γεγονότα στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου

Ανακοινώνεται ότι από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα...

Το ΕΠΑΜ για τα υποχρεωτικά self tests των μαθητών

Από την αρχή της εμφάνισης του COVID-19 και στη Χώρα μας, η Κυβέρνηση έχει προβεί στη λήψη μιας σειράς μέτρων με άναρχο, επιλεκτικό και αποσπασματικό τρόπο...

«Η πόρνη που έγινε Οσία»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ


Την Ε΄ και τελευταία Κυριακή των Νηστειών της Μ.Τεσσαρακοστής, η εκκλησία μας τιμά την μνήμη της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

ΔΕΥΑΚ: Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης

Από την ΔΕΥΑ Κατερίνης ανακοινώνεται ότι θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή...

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Σωματεία, Επιτροπές Αγώνα και φορείς του Νομού Πιερίας, παίρνουμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε μαζική σύσκεψη για να εκτιμήσουμε τη δράση που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και να οργανώσουμε τα αγωνιστικά μας βήματα μπροστά στην Πρωτομαγιά.

Η αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Πιερίας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Ποντίων Πιερίας την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 στο Πνευματικό-Πολιτιστικό κέντρο της.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις και εκτέλεση εντάλματος στην Πιερία

Συνελήφθη προχθές (11 Απριλίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Στον δρόμο για την «Ελευθερία» αυτό που χάνεις τελικά, είναι η ελευθερία...

"Ένα ακόμα βήμα προς την «Ελευθερία»" μας λένε συνεχώς, αλλά η ελευθερία όχι μόνο δεν έρχεται, είναι σαν το παιχνίδι που κάποιος δένει κάτι στην άκρη ενός σχοινιού και όσο εσύ πλησιάζεις προς αυτό, εκείνος το τραβάει και όλο απομακρύνεται και εμείς ακολουθούμε το σχοινί...

ΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΥΠΑ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Αντύπα Επισκόπου Περγάμου, ο οποίος είναι ο Προστάτης Άγιος των Ελλήνων Οδοντιάτρων.

Δωρεάν παροχή ηλεκτρονικών συσκευών για τα παιδιά τους ζητούν οι τρίτεκνοι από την κυβέρνηση

Επιστολή της ΟΠΟΤΤΕ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την δωρεάν παροχή ηλεκτρονικών συσκευών στους μαθητές και φοιτητές τρίτεκνων οικογενειών.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 13η Απριλίου είναι η 103η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 262 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Άστατος με ηλιοφάνεια κατά διαστήματα, συννεφιά και πιθανότητα βροχής προβλέπεται να είναι σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 13 Απριλίου 2021