Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Πρόσκληση Αγίου Νικολάου Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου τιμώντας τον προστάτη των ναυτικών Άγιο Νικόλαο καλούν τα μέλη και τους φίλους του Μουσείου...

Σήμερα η Ημέρα της Ανταρκτικής. Μάθε γιατί η Ανταρκτική μας χρειάζεται ακόμα.


Ήξερες ότι σαν σήμερα υπογράφηκε η συνθήκη για την προστασία της Ανταρκτικής Ηπείρου; Μάθε γιατί η Ανταρκτική μας χρειάζεται ακόμα.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία.


Σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2018 αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται στους παρακάτω δρόμους που οδηγούν στα χιονοδρομικά κέντρα της Ημαθίας (Σέλι / 3-5 Πηγάδια) και της Πέλλας (Βόρας - Καϊμάκτσαλαν).

Προκήρυξη του 6ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της ΕΟΔνΠ

Προκήρυξη διαγωνισμού 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας "Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ" προκηρύσσει τον 6ο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 04.12.2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30...

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Η Γκεμπελική προπαγάνδα για τις μαθητικές κινητοποιήσεις και ο αριστερόστροφος φασισμός

Το ΜΕΚΕΑ χαιρετίζει τις μαθητικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα και ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα ενάντια στην άθλια Συμφωνία των Πρεσπών...

Αγώνας Βόλεϊ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ, σήμερα στο κλειστό του Σ.Σ. Κατερίνης

ΚΛΗΣΗ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΔΕΥΤΕΡΑ 3-12-2018 και ώρα 15:30 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

9/9 νίκες για την Εθνική ομάδα στο μπάσκετ. Ελλάδα-Γερμανία 92-84


Η Εθνική Ελλάδας παρέμεινε αήττητη, η μόνη ομάδα στην Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με το 92-84 επί της Γερμανίας, σε μια αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα.

43η στον κόσμο η Εθνική ποδοσφαίρου


Την 43η θέση στη βαθμολογία της FIFA καταλαμβάνει η Εθνική Ομάδα, ύστερα από τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες της στο Nations League.

Αποκλείονται ξανά οι πολύτεκνες οικογένειες από τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος...

Εκτός κοινωνικού μερίσματος μένουν ξανά οι περισσότερες από τις πολύτεκνες οικογένειες, αφού η κυβέρνηση έχει θεσπίσει κριτήρια απαγορευτικά (περιουσιακά-φόρου πολυτελείας) ασχέτως αν έχουν 4 ή και περισσότερα παιδιά.

Δηλώστε συμμετοχή στο "Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου"

Σε 10 μέρες από σήμερα το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου”, το χωριό της καρδιάς μας, θα ανοίξει την αγκαλιά του για να υποδεχτεί 4.200 μαθήτριες και μαθητές από 80 διαφορετικά σχολεία του Νομού Πιερίας.

Έχει αγώνα σήμερα (Χάντμπολ - Αρχέλαος Κατερίνης).

Αρχέλαος Κατερίνης - ΓΑΣ Κιλκίς για το κύπελλο Ελλάδος (1ος γύρος) στο χάντμπολ.
8:00 Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Εγγραφή της Τέχνης της Ξερολιθιάς στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας (UNESCO)

Την εγγραφή της Τέχνης της Ξερολιθιάς στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας ενέκρινε...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

800 - Ο Καρλομάγνος κρίνει τις κατηγορίες εναντίον του Πάπα Λέοντα Γ΄ στο Αποστολικό Παλάτι.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ
➤ ΝΑΟΥΜ
➤ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ (ΦΙΛΑΡΕΤΗ)