Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ»
Καλοκαιρινές αποδράσεις 2016

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στο Επιμελητήριο Πιερίας.

ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ 
Δίκαιη Ανάπτυξη - Κοινωνική Αλληλεγγύη - Ισχυρή Δημοκρατία
Πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας
Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 20.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9, Κατερίνη)
Ομιλητής: Σωκράτης Φάμελλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα-Ιράν:78-53. Χωρίς να δυσκολευτεί η Εθνική μας στην πρεμιέρα του προολυμπιακού τουρνουά στο Τορίνο.


Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ούτε ένας δάσκαλος-δασκάλα δεν πήρε μετάθεση στην Πιερία!!!



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προσωρινή έκτακτη ενίσχυση στους παραγωγούς στους τομείς της κτηνοτροφίας στο πλαίσιο εφαρμογής του Καν. (ΕΕ) αριθμ. 1853/2015 της Επιτροπής - Υ.Α. καθορισμού της μοναδιαίας τιμής υπογράφηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη.

6ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016


Κωνωποκτονία με επίγειους ψεκασμούς στο Δήμο Δέλτα

Κωνωποκτονία με επίγειους ψεκασμούς στο Δήμο Δέλτα
Συνεχίζονται την ερχόμενη εβδομάδα οι ψεκασμοί στο πλαίσιο του έργου καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ακμαιοκτονία από εδάφους).
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα πραγματοποιηθεί:

• Δευτέρα 4/7

o Στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων Frakapor, Καραμανλή και Ηλιάδη 

«Ημέρα για τον Μάριο» την Τετάρτη 6/7 στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας

Με κεντρικό μήνυμα «Συμμετέχουμε όλοι, βοηθάμε τον μικρό Μάριο» την Τετάρτη 6/7 στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας, διοργανώνονται εκδηλώσεις από φορείς της Δημοτικής Κοινότητας Χαλάστρας, υπό την αιγίδα του Δήμου Δέλτα, οι οποίοι απευθύνουν πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν και να συνδράμουν τον αγώνα ζωής του μικρού παιδιού.

Αντικατάσταση Κοινοτικών αδειών και επικυρωμένων γνήσιων αντιγράφων τους, που χορηγήθηκαν σε μεταφορικές επιχειρήσεις, από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Σας ενημερώνουμε, ότι οι μεταφορικές επιχειρήσεις Διεθνών Μεταφορών που έχουν έδρα τον νομό Πιερίας οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με σκοπό να κλείσουν ραντεβού για να αντικατασταθούν τα έντυπα των κοινοτικών αδειών που κατέχουν .

1ο ΔΕΛΤΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΕ) ΠΙΕΡΙΑΣ

1. Στόχοι
1.1 Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης εκδίδει το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων, το οποίο απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς της Πιερίας με στόχο την ενημέρωσή τους για την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

45ο Φεστιβάλ Ολύμπου Δυναμική αρχή για το “Αναλόγιο”

45ο Φεστιβάλ Ολύμπου  Δυναμική αρχή για το “Αναλόγιο”
 Δυναμική αρχή για την νέα ενότητα του Φεστιβάλ υπό τον τίτλο “Αναλόγιο” και ειδική θεματική “Οι Έλληνες συγγραφείς στη Ρουμανία”.
Το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουλίου, στο αίθριο του Κέντρου Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου το κοινό τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του Φεστιβάλ Ολύμπου που περιελάμβανε αναφορά στους Έλληνες συγγραφείς της Ρουμανίας, μέσα από τα κείμενά τους και τις προσωπικές τους αναφορές.

4ο Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης Βόρειας Πιερίας στο Κίτρος.



Συγχαρητήριο σε νέο Διοικητή Νοσοκομείου

Συγχαρητήριο
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Μυστρίδη Ανέστη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του εύχονται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του. 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ρέχας Κωνσταντίνος

Ψήφο στα 17, δίπλωμα οδήγησης στα 18, σύνταξη μετά θάνατον


Ότι σας βολεύει. Είμαι μπροστά στις δημοσκοπήσεις; Ισχύει το μπόνους κανονικά. Είμαι πίσω; Απλή αναλογική και ψήφο στα 17. Γιατί στα 17 όμως και όχι στα 16 για παράδειγμα;
Γιατί στα 16 μπορεί ένας έφηβος να βγάλει δίπλωμα για μηχανάκι, αλλά δεν μπορεί να ψηφίζει; Γιατί πρέπει να περιμένει μέχρι τα 18 για να βγάλει δίπλωμα οδήγησης για αυτοκίνητο;
Ας προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τον παραλογισμό με τη λογική. Και συγνώμη δηλαδή από όλους εσάς under 18.

Τα ψέματα που έλεγαν στους Νορβηγούς για να μπουν στην ΕΕ...


Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες έγινε μια απίστευτη προπαγάνδα με ψέματα, για να θέλουν οι λαοί να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και αυτό συνεχίζει να γίνεται, για να φοβούνται να βγουν, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν ΟΛΕΣ οι χώρες που είναι στην ΕΕ (με κάποιες -όπως η Ελλάδα - να καταρρέουν, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είναι στην ΕΕ και εκεί ισχύουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα αντίθετα από αυτά που τους λένε οι πολιτικοί-υπηρέτες της πλουτοκρατίας).

Ο Α.Π.Σ.Δ «ΖΕΥΣ» Πιερίας στον Olympus Marathon 2016!


Δυναμική ήταν η παρουσία των δρομέων του Α.Π.Σ.Δ «ΖΕΥΣ» Πιερίας, στον 13ο Olympus Marathon. Ο κορυφαίος διεθνής αγώνας ορεινού τρεξίματος που λαμβάνει χώρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στο βουνό του Ολύμπου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου.

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ-ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.



Οι δρόμοι οι παράλληλοι, με λάθος εκκινήσεις,
Μας οδηγούν στο άπειρο ,να βρούμε συγκινήσεις.
Στις διασταυρώσεις φεύγουνε, όσοι δεν μας αντέχουν,
Σκιές τους, πίσω μένουνε, με όσο κουράγιο έχουν.

Κάτοικοι, φίλοι και επισκέπτες της Μηλιάς Πιερίας: Σας καλούμε να καταψηφίσετε τη δημιουργία Αιολικού Πάρκου στα Πιέρια Όρη



Στα πλαίσια της ενημέρωσης σχετικά με την εγκατάσταση βιομηχανικών ΑΠΕ από ιδιωτική εταιρία στους ορεινούς όγκους του νομού Πιερίας και συγκεκριμένα στα Πιέρια Όρη, εμείς οι απλοί πολίτες, οι φίλοι, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Μηλιάς Πιερίας αποφασίσαμε να εκδώσουμε το παρακάτω ψήφισμα.

BINTEO από την γιορτή νεολαίας του Ι.Ν. Αγίας Άννης Κατερίνης

BINTEO από την γιορτή νεολαίας του Ι.Ν. Αγίας Άννης Κατερίνης

Δείτε το βίντεο από την γιορτή νεολαίας του Ι.Ν. Αγίας Άννης:


Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η γιορτή νεολαίας του Ι.Ν. Αγίας Άννης στην Κατερίνη. (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία η γιορτή νεολαίας του Ι.Ν. Αγίας Άννης στην Κατερίνη. (ΦΩΤΟ)