Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Μηχανοκίνητη πορεία για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγο


Ο κόσμος ξεσηκώνεται, βγαίνει στους δρόμους και μάλιστα αυθόρμητα! Μηχανοκίνητη πορεία για την Μακεδονία πριν από λίγο στην Θεσσαλονίκη. Αυτοκίνητα και μηχανές με ελληνικές σημαίες και την σημαία της Μακεδονίας μας.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

20 ή 25; Ποια απ’ τις δύο να διαλέξω;

Και οι δύο έχουν τη δροσιά της νιότης. Φαίνονται μικρές ... είναι όμως μεγάλες. Δε χρειάζεται να διαλέξεις. Μπορείς να τις πάρεις και τις δύο. Ο λόγος για τις δύο μεγάλες συναυλίες του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης με τις οποίες κλείνει εμφατικά η φετινή σχολική χρονιά.

Το μεγαλείο της φύσης στο κέντρο της Κατερίνης

Απάντηση Μίκη Θεοδωράκη στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα


"Προς τον Εξοχώτατο Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Αγαπητέ Αλέξη, Η αγάπη - αγάπη και η Λογική - Λογική.

Κάποτε πίστευες και διαδήλωνες με το «Κάτω οι δολοφόνοι των Λαών». Τι σου λέει άραγε η Λογική σου, όταν όλοι αυτοί σε συγχαίρουν;

3 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εκτός από την Ολυμπιονίκη Κατερίνα Νικολαΐδου που αποτελεί πλέον βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας και προετοιμάζεται για τους Μεσογειακούς Αγώνες, ακόμη δυο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, επιλέχθηκαν από τον Τεχνικό Σύμβουλο της Εθνικής μας Ομάδας και τους συνεργάτες του.

6o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στις 10:30 το πρωί στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 6ο Τουρνουά Σκάκι Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης.

Τι έγινε; Έχουν θάλασσα τα Σκόπια ή θέλει να πει κάτι άλλο ο ποιητής; Ερωτηματικά... ερωτηματικά... Μια συμφωνία που μπάζει από παντού!

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος συμμετέχει στο παλλαϊκό συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας στις Πρέσπες. (Δηλώστε συμμετοχή)

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κατόπιν ενθέρμου προτροπής του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, συμμετέχει στο παλλαϊκό συλλαλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας στις Πρέσπες Φλώρινας την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018.

Τσίπρα: Ενώπιος ενωπίω με την Ιστορία


Άρθρο Γνώμης του Ευάγγ. Αθανασιάδη

Τώρα που διαμορφώνονται οι συσχετισμοί των δυνάμεων, για την πρόταση δυσπιστίας, η αξία του καθενός είναι κρίσιμη και καθοριστική.

Δυο ταινίες για τους μικρούς μας φίλους. "Ντάμπο το ελεφαντάκι"και η "μικρή γοργόνα" σε νέες εκδόσεις. (Σύντομα στους κινηματογράφους)


Δείτε ζωντανά το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Πλήθος κόσμου στον Πανηγυρικό Εσπερινό στο Παρεκκλήσι του Άγιου Λουκά Συμφερουπόλεως του Ιατρού. (87 Φωτογραφίες-Βίντεο)

Τελέστηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου στο Παρεκκλήσι του Άγιου Λουκά Συμφερουπόλεως του Ιατρού η πρώτη εορτή προς τιμήν του Αγίου από την ανέγερση του Ιερού Παρεκκλησίου.

Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Γκόλιας : "Όλοι μας σηκώνουμε το προσωπικό μας σταυρό" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ας αγαπήσουμε ο καθένας το δικό του μαρτύριο - το οποίο τόσο παράξενα καθαρίζει την ψυχή - όλοι μας σηκώνουμε το προσωπικό μας σταυρό, όλοι μας περνάμε το δικό μας μαρτύριο, όλοι μας ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά."

Αυτό που μόλις χαλάει λίγο ο καιρός να κόβεται το ρεύμα δεν είναι και ότι το καλύτερο...


Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 16ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης (Τμήματος ένταξης)

O Σύλλογος Διδασκόντων του 16ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης (και Τμήματος Ένταξης) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και ιδιαίτερα το Δ,Σ του Συλλόγου αποτελούμενο από τα παρακάτω μέλη :

Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών: "ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ" η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας


Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών αναλογιζόμενα το βάρος της ιστορικής ευθύνης και το μέγεθος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που έχει συντελεσθεί εις βάρος της ιστορίας της Πατρίδας μας επισημαίνουν τα εξής:

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΡΙΣΤΕΙΑ


Θα αλλάξουν και τα βιβλία μας;

Στο κείμενο της απαράδεκτης συμφωνίας με τα Σκόπια που μοίρασε στα κόμματα η κυβέρνηση αναφέρει ότι θα συγκροτηθεί μια επιτροπή η οποία θα "αναθεωρήσει" τα σχολικά βιβλία, χάρτες κ.α.

Η κλοπή των διοδίων συνεχίζεται και με την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

Άλλη μια προεκλογική υπόσχεση που δεν τηρήθηκε ποτέ!

Οι αυτοκινητόδρομοι της χώρας παραχωρήθηκαν το έτος 2008 σε ιδιωτικές εταιρείες από την Ν. Δημοκρατία και τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.


Μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού στις 12 Ιουνίου για την επίτευξη συμφωνίας με το κράτος της ΠΓΔΜ και μετά το δημιουργούμενο θολό τοπίο για την περαιτέρω εξέλιξη της εφαρμογής της...

Κάλεσμα στα συλλαλητήρια ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ

Με τη δεδηλωμένη αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού αλλά με την καθοδήγηση και τη σύμφωνη γνώμη Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, η δωσιλογική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χαρίζει το όνομα «Μακεδονία» στο προτεκτοράτο των Σκοπίων...

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

Στην φιλόξενη Φαλάνη της Λάρισας βρέθηκε και αγωνίστηκε το διήμερο 9 και 10 Ιουνίου 2018 για το 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου η Ακαδημία μας.

6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – ΠΕΜΠΤΗ 14/6/2018)

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 στις 19:40 πραγματοποιήθηκε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι.

Η Μακεδονία μας χρειάζεται.

107η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση; Σκέφτηκε κανείς τους τις μάνες αυτών των δυο παιδιών...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

763 π.Χ. - Οι Ασσύριοι καταγράφουν έκλειψη ηλίου, η οποία χρησιμοποιήθηκε αργότερα για τον καθορισμό της χρονολογίας της μεσοποταμιακής ιστορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 15 Ιουνίου 2018