Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

«Ποια Ελλάδα προσδοκούμε;»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ
Η πρόσφατη τιμητική διάκριση και επιβράβευση της 17χρονης μαθήτριας, Μαρίας Κοκάλα, κατοίκου Σφενδάμης Πιερίας, από το διεθνές συνέδριο του MDRT [Aσφαλιστικού και Χρηματοοικονομικού κλάδου], για την επιχειρηματική της δραστηριότητα, έδωσε μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον του τόπου από την υγιώς σκεπτόμενη και αγωνιζόμενη νέα γενιά.

ΕΠΑΜ: Με την ευαισθησία οδοστρωτήρα ο ΕΟΠΥΥ ισοπεδώνει τις παροχές ειδικής αγωγής

Με την ευαισθησία... οδοστρωτήρα προχωρά ο ΕΟΠΥΥ τις προαποφασισμένες αλλαγές στο σύστημα παροχών υπηρεσιών ειδικής αγωγής (λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, φυσικοθεραπείες, ψυχοθεραπείες) σε παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές.

Ελληνικό μέλι : Το πολύτιμο δώρο της ελληνικής φύσης στον άνθρωπο - Τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε μέλι.

Το μέλι από την αρχαιότητα θεωρείται ένα ξεχωριστό τρόφιμο με ιδιαίτερα οφέλη για την υγεία. Όσον αφορά στο ελληνικό μέλι, η ποικιλία φυτών της Ελλάδας, με μια βιοποικιλότητα που περιλαμβάνει 6.500 είδη φυτών εκ των οποίων τα 1.400 είναι ενδημικά και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, το καθιστά μοναδικό.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας: "Σεβαστείτε τις βιολογικές και ψυχικές μας ανάγκες!"

Με επιστολή της προς το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας διαμαρτύρεται για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι αστυνομικοί της Πιερίας, καθώς μετακινούνται συνεχώς στον Ν. Σερρών όπου βρίσκονται σε εξέλιξη αγροτικές κινητοποιήσεις.

Η ΛΕΦΕΔ Πιερίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. (ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του παραρτήματος Πιερίας της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.ΕΦ.Ε.Δ.) η κοπή της Βασιλόπιτας για το 2019.

Βροντερό παρών του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου δεν ολοκληρώθηκε αλλά η αποστολή του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ήδη έδωσε βροντερό παρόν στους αγώνες.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΕΩΝ - ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΔΕΥΤΕΡΑ 11-2-2019 και ώρα 15:30 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιανουάριο του έτους 2019...

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Ιανουαρίου 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιανουαρίου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 486 άτομα και ειδικότερα:

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12-2-2019

ΤΜΗΜΑ : ΠΑΙΔΩΝ ΗΛΙΚΙΑ :2005-2006
ΤΡΙΤΗ 12-2-2019
Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την Τρίτη 12-2-2019 και ώρα 15:10 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

ΒΙΝΤΕΟ (ΗΧΗΤΙΚΟ) - Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 FM

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

474 - Ο Ζήνων στέφεται συναυτοκράτορας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
➤ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ
➤ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2019