Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ομιλίες γιατρών-ενημέρωση για το νέο σύστημα αιμοδοσίας

Ευχαριστήριο Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης ευχαριστεί θερμά το Συνεταιρισμό Ράδιο Ταξί (Eurotaxi) Κατερίνης για τη...

Με επιτυχία η πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ την Κυριακή 27 Μάη, στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Οχτώ χρόνια από την ίδρυση της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας στις 29-05-2010

Συμπληρώνονται σήμερα 29 Μαΐου οχτώ χρόνια από την ίδρυση της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας, ενός συλλόγου που από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του αγωνίζεται για την ένταξη του ποδηλάτου στην καθημερινή ζωή των πολιτών της Κατερίνης.

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη Άλωση της Πόλης


Η αποφράδα ημέρα του Ελληνισμού!
Το τέλος μιας αυτοκρατορίας!
Η άλωση της βασιλίδας των πόλεων!
Πένθος, μνήμη και ελπίδα!
Η ιστορία δεν έχει τέλος. Μόνο αρχή!

Το μήνυμα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για την Άλωση της Πόλης.


"Απ'τη Λευκωσία ως την Κορυτσά
κι 'απ το Μοναστήρι ως την Αγιά Σοφιά
αλύτρωτες πατρίδες, ελπίδες μου χρυσές,
θα ρθει εκείνη η ώρα να κλείσουν οι πληγές...

Δ.Ο.Ε. : Αυξάνουν την αναλογία μαθητών ανά τμήμα και μειώνουν τον αριθμό των εκπαιδευτικών

Ανακοίνωση της Δ.Ο.Ε. (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος) για την σύσταση και λειτουργία τριμελών επιτροπών που σκοπός τους είναι η αύξηση της αναλογίας μαθητών ανά τμήμα και της εξοικονόμησης αριθμού εκπαιδευτικών μέσω της προσπάθειας του δραστικού περιορισμού της δημιουργίας νέων τμημάτων.

Κυριακή 3 Ιουνίου, σεμινάριο με θέμα: «Η Καλλιέργεια της Ζωτικής Δύναμης στο Chi Kung και στο Tai Chi»


Η οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" την Κυριακή 3 Ιουνίου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Η Καλλιέργεια της Ζωτικής Δύναμης στο Chi Kung και στο Tai Chi»

Εκπαιδευτική δράση της Διεύθυνσης Δασών Πιερίας - Ενημερωτική εκπαιδευτική επίσκεψη στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Κλιμάκιο της Δ/νσης Δασών Πιερίας αποτελούμενο από τους Κοσμίδου Δέσποινα, Δασολόγο και Μπατσαρά Άννα, Δασοπόνο-Παιδαγωγό πραγματοποίησαν στις 29-05-2018 επίσκεψη στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΓΔΜ στο ΔΙΟΝ και την Παραλία Κατερίνης

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, η Κίνηση Δημοτών Έδεσσας «Ίων Δραγούμης», φιλοξένησε, πριν λίγες ημέρες, στην Ελλάδα, 40 μέλη και φίλους του συλλόγου Φιλίας και Συνεργασίας οι «Δουρίοπες».

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι σήμερα Τρίτη 29 Μαΐου υπάρχει διακοπή νερού και θα συνεχίσει να υπάρχει για τις επόμενες δυο ώρες, στις οδούς...

ΕΡΩΤΗΣΗ του Κώστα Κουκοδήμου για τα ορειβατικά ατυχήματα στον Όλυμπο

ΕΡΩΤΗΣΗ - Προς τους Υπουργούς: 1.Περιβάλλοντος και Ενέργειας 2.Εσωτερικών
Κύριοι Υπουργοί, Ο ορεινός όγκος του Ολύμπου αποτελεί τουριστικό προορισμό για χιλιάδες πολίτες Έλληνες και ξένους κάθε χρόνο και αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της ορειβασίας.

"Α΄Βοήθειες – Εθελοντισμός" Στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.

Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας ¨Α΄Βοήθειες – Εθελοντισμός¨, που εκπονεί την τρέχουσα σχολική χρονιά η ΣΤ΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018...

Παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για εφάπαξ επίδομα για τις πλημμύρες

Παράταση έως τις 15/06/2018 (ΦΕΚ 1685, Β’ 2018), στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του εφάπαξ επιδόματος (ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομικών – Υποδομών και Μεταφορών - ΦΕΚ 4155, Β’ 2017), δόθηκε για όλους όσοι υπέστησαν ζημιές σε κατοικίες και επιχειρήσεις από τις πλημμύρες που έπληξαν τον Δήμο Κατερίνης στις 16 & 17/11/2017.

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη τμήματος της οδού Βούλγαρη στην επέκταση Εθνικού Σταδίου

Στον στοχευμένο προγραμματισμό του Δήμου για την αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης, στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων και στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών υποδομών...

Ένα «Πάρτυ Γενεθλίων» από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Η θεατρική ομάδα του σχολείου παρουσίασε στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης (24/5) το θεατρικό έργο «Πάρτυ Γενεθλίων».

Στο Μουσείο Ακρόπολης - Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2018

Το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2018 έτοιμο καθόλα ξεκινά τη διαχρονική του διαδρομή και τούτο το καλοκαίρι. Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της καλλιτεχνικής επιτροπής που αφορά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Στις 23 – 24 Ιουνίου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων - Κορασίδων

Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΙΒΟΥ - Στους ρυθμούς μίας ακόμα σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ18 Παίδων – Κορασίδων θα κινείται το διήμερο 23 & 24 Ιουνίου, η πόλη της Κατερίνης.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ

Ο Σύλλογος Μουσικοφίλων Πιερίας στην καταληκτική εκδήλωση της φετινής χρονιάς παρουσιάζει ένα μουσικό αφιέρωμα με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια από το θεματικό κύκλο της ξενιτιάς.

Η ανοησία δεν έχει τέλος...

Την στιγμή που δυο στρατιωτικοί μας βρίσκονται σιδεροδέσμιοι στις τουρκικές φυλακές και συμπληρώνουν 90 ημέρες αιχμαλωσίας, η κυβέρνηση φέρεται να επιτρέπει στον υποψήφιο της τουρκικής αντιπολίτευσης Μουχαρέμ Ιντζέ να κάνει προεκλογική ομιλία στη Θράκη!

Ομιλία του Δημήτρη Νατσιού, Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Γιορτάζουν σήμερα:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

363 - Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουλιανός νικά τον στρατό των Σασσανιδών στη μάχη του Κτησιφώντα, κάτω από τα τείχη της πρωτεύουσας των Σασσανιδών, αλλά αδυνατεί να καταλάβει την πόλη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 29 Μαΐου 2018