Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Συνεχείς οι προκλήσεις από τούρκικα αλιευτικά με την ελληνική κυβέρνηση να αδιαφορεί...

100 μέτρα από τα νησιά μας ψαρεύουν τα τούρκικα αλιευτικά, ενώ την ίδια στιγμή απαγορεύεται για τα δικά μας αλιευτικά να ψαρέψουν.
Αυτά καταγγέλλει η ΜΚΟ "Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας, το Αρχιπέλαγος".


Κάνει κάθε χρόνο ταξίδι 300 χιλιομέτρων σε μια μέρα (Βόλος-Κατερίνη-Βόλος) για να προστατέψει τον Όλυμπο από τις φωτιές.

Βασιλική Τέα, σε ευχαριστούμε πολύ!

Η κυρία Βασιλική Τέα είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Πριν πολλά χρόνια υπηρέτησε στον νομό Πιερίας ως αναπληρώτρια και από τότε δέθηκε με τον τόπο μας.

Πρωιμότερος ο τρύγος φέτος στην Πιερία

Πρωιμότερος από κάθε άλλη χρονιά ξεκίνησε ο φετινός τρύγος και στην Πιερία, όπως και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδος. Στην αμπελουργική ζώνη των οινοσταφύλων στην Πιερία, ο τρύγος ξεκίνησε κατά 7-12 μέρες νωρίτερα από πέρυσι, ειδικά για κάποιες λευκές ποικιλίες.

Επιχορήγηση 674.782,02 ευρώ σε Δήμους της χώρας για την υλοποίηση προγράμματος κοινωνικής προστασίας

- 30.767,53 στον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού και 28.495,99 στον Δήμο Δίου - Ολύμπου.

ΕΓΩ ΟΡΙΖΩ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

- ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΠΟΥ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ (ΕΦΥΓΕ) ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ...

Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης σε περιοχή της Πιερίας.

Συνελήφθησαν σήμερα (12 Αυγούστου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο 34χρονοι ημεδαποί...

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (11 Αυγούστου 2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 30χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας ενεργώντας μαζί με συνεργό του...

Η Ελληνική χερσαία χελώνα. (ΦΩΤΟ)


Κώστας Κιτιξής και Γιώργος Χιονίδης στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Πιερία

Σε εκλογική ετοιμότητα η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ ,προχωράει με διαδικασίες " εξπρές" στην αξιολόγηση υποψηφίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολλούς Νομούς το ενδιαφέρον για την συμμετοχή στις λίστες είναι αυξημένο, ενώ κομματικά στελέχη λένε ότι...

Βάλαμε και εμείς το... "χεράκι" μας!

Βάλαμε και εμείς το... "χεράκι" μας!
Πριν από ένα μήνα περίπου (15/7/18) η "ΑΛΗΘΕΙΑ" έκανε ένα ρεπορτάζ για μια επικίνδυνη τρύπα στην παλαιά Εθνική Οδό Κατερίνης-Ελασσόνας (13η Εθνική Οδός), στον δρόμο από Λιβάδι προς Ελασσόνα.

165 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1099 - Α΄ Σταυροφορία: Οι Σταυροφόροι με επικεφαλής τον Γοδεφρείδο του Μπουιγιόν νικούν στην Ασκαλώνα τις δυνάμεις των Φατιμιδών του Μαλίκ αλ-Αφντάλ. Αυτή θεωρείται η τελευταία σύγκρουση της Α' Σταυροφορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 12 Αυγούστου 2018