Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Η Μακεδονία και οι Μαθητές όρισαν το Δημοκρατικό τόξο.

Του Ευάγγελου Αθανασιάδη.

Η Μακεδονία, οι μαθητές και η 29η Νοεμβρίου 2018, ίσως περάσουν στην σύγχρονη πολιτική ιστορία μας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΑ ΄92,
ΑΣ ΑΣΤΕΡΙΑΣ, ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ "ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018¨ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.

Χριστουγεννιάτικα "πάρκα" και "χωριά" στην Κατερίνη, χωρίς Χριστό…


8 Δεκεμβρίου 2017, σχεδόν ένα χρόνο πριν, είχα γράψει εδώ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" ένα άρθρο για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας και δεν το κρύβω ότι τότε έτυχε μεγάλης απήχησης και πάρα πολλοί από εσάς με συναντούσατε στον δρόμο και μου λέγατε ότι σας εκφράζει και σας βρίσκει σύμφωνους.

ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. "Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ"

Το ντοκιμαντέρ «Ο Δρόμος μας» το οποίο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 χρόνων ζωής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, αποτελεί ένα μεγάλο ταξίδι από την ίδρυση του ΚΚΕ, στις 17 Νοεμβρίου του 1918, μέχρι σήμερα.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς 39-67

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 39-67 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας για την Ενδοοικογενειακή Βία.

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στην Κατερίνη...

Ισοπαλία για τον Πιερικό, ήτα για την Νεοκαισάρεια για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου

Άρωμα Χριστουγέννων στο Πολύκεντρο του Αιγινίου από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού και νηπιαγωγείου.

Τα ζεστά χαμόγελα των μικρών μαθητών, η καλή διάθεση των μεγάλων και η τέλεια οργάνωση του Συλλόγου, αν και πρώτη φορά, έφερε το τέλειο αποτέλεσμα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σας προσκαλούμε, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. στην τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, με θέματα:

Δωρεάν σεμινάριο: "Συνοδεία μελωδίας στο πιάνο".

Ο Διευθυντής και καθηγητής Ανωτέρων Θεωρητικών του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης παραδίδει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο συνοδείας μελωδίας στο πιάνο.

Προκριματικά Euro 2020: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στον 10ο όμιλο


Η πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης (1968) και τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Κόσμου, Ιταλία, η αντίπαλος στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018...

Pieriki Alithia, συγχαρητήρια για τους 500 συνδρομητές σας στο YouTube !

"Συγχαρητήρια Pieriki Alithia,
έχετε τόσους θαυμαστές που μπορούν να γεμίσουν ένα τζάμπο τζετ!

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η «ΜΑΝΑ» ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Απεβίωσε πλήρης ημερών (92 ετών) η Ειρήνη Κωνσταντινίδου, η γηραιά και σεβάσμια κυρία, η γυναίκα με την πολύχρονη αφιλοκερδή προσφορά στην λειτουργική πορεία της Εταιρείας Πιερικών Μελετών – Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η δικαίως επονομαζόμενη «Μάνα» του συλλόγου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας '' Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ'' στην προσπάθεια του να συμβάλει στην αντιμετώπιση της σχολικής βίας αλλά ταυτόχρονα να ενημερώσει μέσου του Δικτύου σχολικής διαμεσολάβησης, καλεί όλους τους γονείς , τα παιδιά, την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και όλους όσους επιθυμούν και θέλουν να ενημερωθούν...

“ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ” ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου, η επίσημη έναρξη λειτουργίας του Πάρκου των Χρωμάτων

Τα φώτα της χριστουγεννιάτικης Κατερίνης, άναψαν το βράδυ της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας και στον πεζόδρομο του Εμπορικού Κέντρου...

"Ερωτευμένες λέξεις" αύριο στην Αστική Σχολή Κατερίνης


Το αδιαχώρητο στην σημερινή διανομή των "Χωρίς Μεσάζοντες". (ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην διανομή πορτοκαλιών, μανταρινιών, λεμονιών και σταφυλιών από το κίνημα "Χωρίς Μεσάζοντες" στο πάρκινγκ των δικαστηρίων Κατερίνης.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 Βιβλιοπαρουσίαση - ομιλία με θέμα «Ο μηδενισμός και οι νέοι»

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6.30 μ.μ. στην ΕΚΑΒΗ (ισόγειο) θα πραγματοποιηθεί βιβλιοπαρουσίαση - ομιλία με θέμα «Ο μηδενισμός και οι νέοι», εκδ. University Studio Press, του Umberto Galimberti, καθηγητή Ψυχολογίας και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Βενετίας και συγγραφέα μιας πληθώρας βιβλίων, άρθρων και μελετών.

Συγχαρητήρια επιστολή του Νίκου Μακρίδη.

"Η πολιτιστική κληρονομιά δεν είναι μόνο κληροδότημα του παρελθόντος είναι και πόρος για το μέλλον μας."

Δεκεμβριανά, οι 33 ημέρες που συγκλόνισαν την Αθήνα.

γράφει ο Γιώργος Θ. Βαρδάκας *

Δεκεμβριανά ή οι 33 ημέρες που συγκλόνισαν την Αθήνα ή η Μάχη των Αθηνών ή ο Κόκκινος Δεκέμβρης. Όποια λέξη ή φράση πιάσουμε, θα εννοήσουμε την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αθήνα στις 3 Δεκεμβρίου 1944.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1244 - Ο Πάπας Ιννοκέντιος Δ΄ φτάνει στη Λυών για την Πρώτη Σύνοδο της Λυών.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΜΥΡΩΠΗ (ΜΕΡΟΠΗ)
➤ ΣΟΛΟΜΩΝ (ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ)

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 2 Δεκεμβρίου 2018