Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Προκριματικά Euro 2020: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στον 10ο όμιλο


Η πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης (1968) και τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Κόσμου, Ιταλία, η αντίπαλος στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018...

Βοσνία Ερζεγοβίνη, η Φινλανδία την οποία αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στον όμιλο του Nations League, η Αρμενία και το Λιχτενστάιν είναι οι αντίπαλοι της Eθνικής μας Ομάδας στον 10ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2020. Η Εθνική είναι σε όμιλο έξι ομάδων (και όχι πέντε) και αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει καθόλου κενές ημερομηνίες. Η επικεφαλής του ομίλου, η Ιταλία, είναι μια μεγάλη δύναμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ωστόσο βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της.



Συγκρατημένα αισιόδοξος ήταν μετά την κλήρωση ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης: "Οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το οφείλουμε στους Έλληνες φιλάθλους, να σταθούμε αντάξιοι των επιτυχιών που είχε η Εθνική τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, αλλιώς δε θα ήμουν εδώ. Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι, εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ελπίζω να μην έχουμε ατυχίες και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς, ώστε να παλέψουμε την πρόκριση", τόνισε ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας.