Κυριακή, 5 Απριλίου 2020

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια...

Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης - θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Ταξιάρχη Πίτσια

Με ιδιαίτερα μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου Ταξιάρχη Πίτσια, ο οποίος υπηρέτησε επί δεκαετίες το δικηγορικό λειτούργημα.

"Οι άξιοι άνθρωποι δεν αναζητούν την εξουσία..."

"Η πολιτική πρέπει να ασκείται ως φροντίδα για την ευημερία του κοινωνικού συνόλου και ο πολιτικός πρέπει να υπηρετεί εκείνους που κυβερνά και να τους ωφελεί."

Ο Σωκράτης συνομιλεί με τον Γλαύκωνα, πρεσβύτερο αδελφό του Πλάτωνα, για την πολιτική σε σχέση με τη διακυβέρνηση της πολιτείας.

«Το Τσαντισμένο Τέρας δεν θα σε σώσει!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ευφυές προεκλογικό βίντεο από το εθνικιστικό Κόμμα των Φιλανδών. Στο video που έχει το στυλ ταινίας κόμικ, περιγράφεται πως κατάντησε η Φινλανδία από τους διεφθαρμένους πολιτικούς που ξεπούλησαν την εθνική της ανεξαρτησία...

"Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε τη ζωή που χάνεις..." - π. Διονύσιος Γκόλιας

Μετά την Κυριακή του Θωμά η λήξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Άλλες τρεις εβδομάδες περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Οσία Μαρία η Αιγυπτία - Σήμερα η εκκλησία μας τιμάει την μνήμη της

...Στο πρόσωπο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας βλέπουμε τον άνθρωπο που αναζητά την ηδονή και κυνηγά τους ανθρώπους για την ικανοποίησή τους, αλλά όμως με τη Χάρη του Θεού μπορεί να εξαγιασθεί τόσο πολύ, ώστε να φθάσει στο σημείο να την κυνηγούν οι Άγιοι για να λάβουν την ευλογία της και να ασπασθούν το τετιμημένο της σώμα, καθώς επίσης να τη σέβονται και τα άγρια ζώα.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

823 - Ο Λοθάριος Α΄ στέφεται βασιλιάς της Ιταλίας από τον Πάπα Πασχάλη Α΄.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΡΓΥΡΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΥΠΟΜΟΝΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 5 Απριλίου 2020