Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Σημεία και τέρατα με την διαχείριση της πανδημίας

του Στέλιου Παπαθεμελή*

Συμβαίνουν σημεία και τέρατα με την κρατική διαχείριση της πανδημίας.

Πώς θα εορταστεί η «Εορτή των Τριών Ιεραρχών» (Εγκύκλιος Υπ. Παιδείας)

Σας ενημερώνουμε ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα...

Το σχέδιο της αστυνομίας για τις δημόσιες συναθροίσεις (διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, πορείες κ.α.)

Η αστυνομία έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το σχέδιο της για τις δημόσιες συναθροίσεις βάση του ήδη ψηφισμένου νόμου της κυβέρνησης.

Ως πότε θα ρημάζονται τα παιδιά από αυτήν την εκπαίδευση;

γράφει ο Δημήτρης Νατσιός *


«Σοκ στο πανελλήνιο!». «Άναυδη η Κοινή Γνώμη έμεινε από το γεγονός…». «Έπεσαν από τα σύννεφα…». (Η αφόρητη κοινοτοπία της… ανθρωποβροχής).

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πιστοποιητικό εμβολιασμού για αεροπλάνα, πλοία και τραίνα στην Ελλάδα

Ερωτηματικά προκύπτουν από τις νέες δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή τη φορά στο euractiv.gr για το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το Ελατοχώρι στα Πιέρια της καρδιάς μας

Δημόσια διαδικτυακή συζήτηση για το Ελατοχώρι και τα Πιέρια της καρδιάς μας ήταν στο επίκεντρο την Τετάρτη, 20/1/2021, και για δύο ώρες, με δεκαπέντε συνομιλητές και άλλους 3.450 που το είδαν για λίγο, ενώ 1.128 αλληλεπέδρασαν διαδικτυακά (με σχόλια, ερωτήματα, κοινοποιήσεις, επισημάνσεις …)

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – Τιμώντας τους Ήρωες του 1821» από τοΠροκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο

Το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, π. Ιουστίνου, προκηρύσσει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Έκφρασης & Δημιουργίας, με θέμα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – Τιμώντας τους Ήρωες του 1821».

Κατερίνη-Θεσσαλονίκη. Πηγαίνοντας στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία (ΒΙΝΤΕΟ - 21/01/18)

Πηγαίνοντας στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία με το λεωφορείο της ενορίας της Αγίας Άννας Κατερίνης. Τραγούδια, ύμνοι και ΑΓΑΠΗ για την Μακεδονία μας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βελτιώνεται σιγά σιγά ο καιρός, ηλιοφάνεια και καλύτερες θερμοκρασίες σήμερα για την Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 21 Ιανουαρίου 2021