Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Διασυλλογικοί αγώνες στίβου Κατερίνης - Άριστα για το οργανωτικό και αγωνιστικό κομμάτι. Πολύ κάτω από την βάση για την κατάσταση του γηπέδου!

Μεγάλη η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από συλλόγους της πόλης μας καθώς και της ομάδας του Κιλκίς στους διασσυλογικούς αγώνες στίβου που έγιναν στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Εκλογές καθηγητών Πιερίας (ΕΛΜΕ) - Σάρωσε η Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών!

«Είμαι αετός χωρίς φτερά».

Εκδήλωση για την πρόληψη της υπέρτασης από την ΣΑΕΚ του ΓΝ Κατερίνης

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υπέρτασης στις 17 Μαΐου η σχολή ανώτερης επαγγελματικής κατάρτισης του ΓΝ Κατερίνης πραγματοποίησε μια σημαντική δράση στην πλατεία Ελευθερίας.

Κάτι πρέπει να αλλάξει με τα σχολικά γεύματα

Σύμφωνα με το lamiareport.gr δεκάδες μαθητές Δημοτικού δηλητηριάστηκαν στην πόλη της Λαμίας από την κατανάλωση φαγητού από τα σχολικά γεύματα.

Ακύρωση ανάκλησης ποτηριού μελαμίνης από τον ΕΦΕΤ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του ΕΦΕΤ, ανακοινώνει ότι με βάση την με αριθμό 28/2024 Απόφαση του Ανώτατου Χημικού Συμβουλίου της ΑΑΔΕ, που αφορά ποτήρι νερού από μελαμίνη χρώματος κόκκινου No 59,

Λίγα λόγια για το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Το σχολείο μας είναι ένα δημόσιο σχολείο στο οποίο διδάσκονται όλα τα μαθήματα γενικής παιδείας που διδάσκονται σε ένα γενικό γυμνάσιο και επιπλέον μαθήματα θεάτρου και Ιστορίας της Τέχνης, ενώ παράλληλα παρέχει δωρεάν και ένα πλήρη κύκλο μαθημάτων μουσικής παιδείας (μουσικά όργανα, θεωρητικά μαθήματα, μουσικά σύνολα).

Εσύ ποια ανάπτυξη θέλεις;

Σαν σήμερα η Μάχη του Σκρα. "Υπήρξε απερίγραπτος η λύσσα με την οποία επολέμησαν οι Βενιζελικοί Έλληνες" (Του ΣΧΗ Ε.Α ΒΑΡΔΑΚΑ ΓΙΩΡΓΟΥ)

Η Μάχη του ΣΚΡΑ έγινε την 17 Μαΐου 1918 με το παλαιό ημερολόγιο ή την 30 Μαΐου 1918 με το νέο ημερολόγιο κατά τη διάρκεια του Α΄παγκοσμίου πολέμου (Α΄ΠΠ).

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 17η Μαΐου είναι η 137η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (138η σε δίσεκτα έτη).

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.

Καλημέρα Κατερίνη, Πιερία-Μακεδονία. Παρασκευή σήμερα 17 Μαΐου 2024