Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Διασυλλογικοί αγώνες στίβου Κατερίνης - Άριστα για το οργανωτικό και αγωνιστικό κομμάτι. Πολύ κάτω από την βάση για την κατάσταση του γηπέδου!

Μεγάλη η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από συλλόγους της πόλης μας καθώς και της ομάδας του Κιλκίς στους διασσυλογικούς αγώνες στίβου που έγιναν στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Τα εύσημα για την επιτυχημένη διοργάνωση φυσικά στον Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Πιερίας-Ημαθίας, αλλά και στους προπονητές των συλλόγων της πόλης μας που βοήθησαν τα μέγιστα.

➤ Μοναδική παραφωνία, η τραγική κατάσταση του γηπέδου και ιδίως του ταρτάν που είναι σε άθλια κατάσταση, την διαγράμμιση που θες... πολυεστιακά γυαλιά για να την εντοπίσεις, την άθλια επίσης κατάσταση στο άλμα εις ύψος αλλά και του επί κοντώ και γενικά της κατάστασης που επικρατεί στον χώρο που κινούνται οι αθλητές με διάφορα αντικείμενα (σανίδες, σίδερα, κουβάδες, κ.α.) να βρίσκονται αριστερά και δεξιά. Μία εικόνα απογοητευτική! Και σίγουρα δεν ευθύνονται για αυτήν την εικόνα οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις ανθρώπων που ήρθαν από το Κιλκίς και μας είπαν ότι «πρόκειται για ένα από τα χειρότερα γήπεδα (στίβου) που έχουμε πάει»!


➤ Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης με ανακοίνωση του για τους σημερινούς αγώνες τονίζει τα παρακάτω: «Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου μας για την πολύ καλή εμφάνιση τους, όπως και πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά από όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν σήμερα στους αγώνες. Είναι βέβαιο ότι σε λίγο καιρό αρκετά από αυτά τα παιδιά θα μας εντυπωσιάσουν με τις επιδόσεις τους! Συγχαρητήρια στους προπονητές-προπονήτριες όλων των Συλλόγων για το σπουδαίο έργο που προσφέρουν στην νεολαία της πόλης μας!»