Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Το πρόγραμμα του Πιερικού και του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Γ΄ Εθνική - Στο Μακρυχώρι ο πρώτος αγώνας του Πιερικού, με τον Φωκικό ο Αχιλλέας.

Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την 30η Σεπτεμβρίου 2018.

Ευχαριστήριο από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας προς την κ. Ζάχος Ελένη

Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την κ. Ζάχος Ελένη για την ανιδιοτελή προσφορά της προς τη Διασωστική Ομάδα.

Τι έχουν αποφασίσει ήδη για τις συντάξεις και πόσο επιπλέον θα μειωθούν;

*Του Δημήτρη Καζάκη.

Οι επιτηρητές των Ευρωπαίων δανειστών φέτος ήρθαν νωρίτερα απ’ ότι συνήθως. Πρόκειται για την πρώτη «μεταμνημονιακή» αξιολόγηση. Το αντικείμενο της βιασύνης τους;

ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - Η επιχείρηση νοθείας και τρομοκρατίας στο Ε.Κ. Κατερίνης πήρε απάντηση από το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα

Η προσπάθεια της απερχόμενης διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης να διοργανώσει ένα ακόμα νόθο συνέδριο το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη έπεσε στο κενό.

Ποδηλάτησαν μέσα στην πόλη... (ΦΩΤΟ)

Με μια μεγάλη ποδηλατοπορεία μέσα στην Κατερίνη στην οποία συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι, η Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018.


Έκλεψε καλώδια σιδηροδρόμου και συνελήφθη.

Συνελήφθη σήμερα (16 Σεπτεμβρίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 64χρονος αλλοδαπός...

ΓΣΕΕ - ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκαν η πρόεδρος και σύνεδροι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης, από «δυνάμεις» της παράταξης «Εργατική Ταξική Ενότητα» (Π.Α.ΜΕ).

Παράλληλη δράση του Φεστιβάλ Ολύμπια εν Δίω στον Κορινό

Στα πλαίσια της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» πραγματοποιείται παράλληλη δράση στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Κορινού την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 μ.μ.

Νέο βίντεο από την ένταση στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Η στιγμή που το ΕΚΑΒ παραλαμβάνει τον άνθρωπο που έχασε τις αισθήσεις του στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)


Τέλος για τον Λεωνίδα Μπίλη από τον Πιερικό, πριν καν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα...

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικού με δελτίο τύπου της ανακοινώνει την απόλυση του προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη, για λόγους όπως λέει που θα αναλυθούν σε συνέντευξη τύπου...

ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Η ΓΣΕΕ μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, υπενθυμίζει ότι προβλέπεται η χορήγηση από τον εργοδότη άδειας σχολικής παρακολούθησης...

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΝΕΩΝ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΔΕΥΤΕΡΑ 17-9-2018 και ώρα 17:00 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

Ανακοίνωση ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για τις ακαδημίες του

Θέμα: Η σχολή ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν είναι ιδιωτική ακαδημία ! Η σχολή μας με τα τμήματα υποδομής μας βαδίζει σε επαγγελματικά πλαίσια με συγκεκριμένο στόχο.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

307 - Ο αυτοκράτορας Φλάβιος Βαλέριος Σεβήρος συλλαμβάνεται και φυλακίζεται στις Τρεις Ταβέρνες. Αργότερα εκτελείται (ή αναγκάζεται να αυτοκτονήσει) μετά την ανεπιτυχή εισβολή του Γαλέριου στην Ιταλία.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΥΦΗΜΙΑ
ΜΕΛΙΤΙΝΗ
ΛΟΥΝΤΜΙΛΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2018