Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ανευθυνότητα στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Ανοιχτό επικίνδυνο φρεάτιο στην πλατεία Μακεδονίας (Δημοκρατίας, Ευκαρπίδη).

Προληπτική ανάκληση Κουρκουμά από τον ΕΦΕΤ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του συντονισμένου από την Ευρωπαϊκή επιτροπή προγράμματος για την γνησιότητα/ αυθεντικότητα των μπαχαρικών/αρτυμάτων, προέβη σε δειγματοληψία κουρκουμά...

Κτηματολόγιο - Παράταση προσθεσμίας για περιοχές της Πιερίας

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο ενημερώνει όσες και όσους είναι κάτοχοι ακίνητης ιδιοκτησίας σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Κιλκίς, Εύβοιας, Βοιωτίας, Κορινθίας, Κοζάνης, Πιερίας και Λάρισας, πως παρατείνεται η Ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων για το Κιλκίς μέχρι 14 Οκτωβρίου 2020 και για όλες τις άλλες περιοχές μέχρι 22 Οκτωβρίου 2020.

Δημότες της Κατερίνης μαζεύουν υπογραφές για την δυσωδία που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην πόλη

Ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες να λάβουν μέτρα ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα και πρόκειται να συγκεντρώσουν υπογραφές αύριο στην Κατερίνη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΛΗΣ στο πεδίο βολής αρμάτων Λιτοχώρου


15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τον Αγιασμό

Αγαπητοί Γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για το σχολικό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:00 π.μ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ" -ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

Λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν από σήμερα και μέχρι 25/9 στον Ν.Πιερίας, αναβάλλονται η προγραμματισμένη Γ.Σ. και οι αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας...

Θα βλέπουν τα πάντα...

Με προεδρικό διάταγμα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου το οποίο υπογράφει ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος "Χρήση συστημάτων επιτήρησης με τη λήψη ή καταγραφή ήχου ή εικόνας σε δημόσιους χώρους."

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στο Γυμνάσιο Κορινού

Ανακοινώνεται ότι στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Κορινού η τελετή του αγιασμού για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 12:30 μ.μ.

Νέο πλήγμα για την οικονομία της Πιερίας τα νέα περιοριστικά μέτρα

Νέο πλήγμα για την οικονομία της Πιερίας (αλλά και των άλλων Νομών) τα νέα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε για δύο εβδομάδες η κυβέρνηση.

Ο Ελληνικός Στρατός εκπαίδευσε στρατιώτες των... Σκοπίων

«...Με την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος αναβαθμίζεται περαιτέρω η στρατιωτική συνεργασία, ενώ παράλληλα δημιουργείται κοινή αντίληψη επί επιχειρησιακών θεμάτων μεταξύ της Ελλάδος και της γείτονος χώρας...»

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1185 - Ο Ισαάκιος Β΄ Άγγελος σκοτώνει τον Στέφανο Αγιοχριστοφορίτη και στη συνέχεια απευθύνεται στο λαό...

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός καιρός και σήμερα για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2020