Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Παράταση έκθεσης Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου

Το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου ανακοινώνει ότι, λόγω της μεγάλης προσέλευσης των επισκεπτών η έκθεση των ξύλινων ομοιωμάτων πλοίων που πήραν μέρος στην επανάσταση του 1821 παρατείνεται μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Αιμοδοσία Μορφωτικής Ένωσης Καταφυγιωτών Κατερίνης


Μεγάλη συγκέντρωση υγειονομικών στην Θεσσαλονίκη κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων

Υγειονομικοί από την Κατερίνη και από άλλες πόλεις της Μακεδονίας συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, διαμαρτυρόμενοι κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και των αυταρχικών μέτρων της κυβέρνησης της ΝΔ.

Δίας Δίου - Ανανεώσεις

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους Κωνσταντίνο Καραμανώλα, Στάθη Παπαθανασίου και Δημήτρη Συρανίδη και για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Αν σας αρέσει ο στίβος...

Σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε, στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης, από Δευτέρα 30 Αυγούστου μέχρι Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου από τις 16.00 ως τις 19.00.

Επιστολή Κουκοδήμου προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για την καθυστέρηση των εργασιών στη Νέα Περιφερειακή Οδό Κατερίνης

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην εκτέλεση εργασιών...

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Σήμερα Πέμπτη (26-08-2021), από τις απογευματινές ώρες προβλέπεται να εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες...

Εις μνήμην Κώστα Σερεμετίδη υπαλλήλου της Δ/νσης Δασών Πιερίας

Η οικογένεια της Δ/νσης Δασών Πιερίας, έχασε χθες ένα πολύ αγαπητό μέλος της.

Συναυλία της Ε.Π.Μ. Κατερίνης - Πανσέληνος Αυγούστου «Φεγγαράδα στην Πύδνα»

Η εκδήλωση «Φεγγαράδα στην Πύδνα», η συναυλία της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, έλαβε χώρα για όγδοη συνεχή χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό.

Αγανάκτηση των κατοίκων τις Πιερίας εξ αιτίας της μη περάτωσης των δύο κόμβων Γανόχωρας και 2ου χλμ Π.Ε.Ο. Κατερίνης - Θεσσαλονίκης

Αγανάκτηση προκαλεί στους κατοίκους της Βόρειας και Ανατολικής Πιερίας η μη περάτωση ακόμα των δύο κόμβων.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 26η Αυγούστου είναι η 238η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (239η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 127 ημέρες ως το τέλος του έτους.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός θα είναι και σήμερα Πέμπτη 26/8/21 ο καιρός στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 26 Αυγούστου 2021