Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Η ΕΛΜΕ Πιερίας συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα των αναπληρωτών που δεκάδες χρόνια τώρα ταλαιπωρούνται καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο χώρο της εκπαίδευσης.

Αύριο στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM οι "ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ, ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΣΕΣ"


Αύριο Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6:00 το απόγευμα στην ραδιοφωνική εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM φιλοξενούμε τον πολιτιστικό σύλλογο "ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ, ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΣΕΣ".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ : ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

Mε τεράστια έκπληξη, αλλά και με πολύ μεγάλο προβληματισμό, διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πιερίας της Ν.Δ που στην ουσία “μαλώνει” τους βουλευτές Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α επειδή, άκουσον-άκουσον...

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μια αθλητική γιορτή ποδοσφαίρου γυναικών ήταν τα πρώτα φιλικά για την Ομάδα και την Ακαδημία

Στο φιλόξενο γήπεδο του Σβορώνου και με την αρωγή των Συλλόγων ΓΑΣ Σβορώνος και Αναγέννηση Σβορώνου οι Πιερίδες Μούσες οργάνωσαν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια...

Παρατείνεται έως το τέλος Μαΐου του 2019, η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τη διατήρηση του μειωμένου αγροτικού τιμολογίου

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη και του Αναπληρωτή Υπουργού Σωκράτη Φάμελλου, σε συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη, παρατείνεται έως το τέλος Μαΐου του 2019...

Η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας καταγγέλλει...

Η «Γιορτή του Αγρότη» διοργανώνεται επί 16 συναπτά έτη στην Καρίτσα για να τιμηθούν οι άνθρωποι που καλλιεργούν με τον ιδρώτα τους την πιερική γη. Είναι ένας θεσμός που πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι αγρότες της Πιερίας και τα προϊόντα που παράγουν, κι όχι βήμα κομματικής προπαγάνδας. Δυστυχώς, όμως...

Το ερώτημα είναι, εσύ τι θα κάνεις;


Προγράμματα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2016»


Ο ΕΛΓΑ, κατόπιν σχετικής ανάθεσης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ξεκινά την υλοποίηση του προγράμματος Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2016»:

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 2018 ΠΟΛ(ε)ΙΣ 28-30 Σεπτεμβρίου 2018

Στις 28-30 Σεπτεμβρίου 2018 το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει για 22η χρονιά τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς και μαζί τους τις Πόλεις, παλιές και νέες, μεγάλες ή μικρότερες, σημαντικές ή λιγότερο σπουδαίες, ζωντανές ή ξεχασμένες.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, που αφορούν σε εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στις παρακάτω θέσεις:

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πιερίας για τα 29 χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Μπακογιάννη.

29 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τον άδικο χαμό του Παύλου Μπακογιάννη.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ! 
Ν.Ο.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας.

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018: ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2018: ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 2000 ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ.

Bιωματικά σεμινάρια για γονείς από το Δίκτυο Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, συνεχίζει και τη φετινή σχολική χρονιά τα βιωματικά σεμινάρια στον τομέα συμβουλευτικής γονέων με θέμα: «Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφοράς και ο Ρόλος της Οικογένειας».

Ο Αγιασμός έναρξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι. Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών έγινε χθες το απόγευμα ο Αγιασμός έναρξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι. Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Να μη λείψει κανένας εργαζόμενος, κανένας συνταξιούχος, κανένας άνθρωπος του μόχθου από τη συγκέντρωση 1η Οκτώβρη έξω από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης στις 5 μ.μ. που καλεί το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ“.

ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑΙ. ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΧΙ.

Αντώνιος Ι. Ζαρκανέλας (Δρ)
π. Γενικός Διευθυντής
Νομαρχίας Θεσ/νίκης


Ήταν η πρώτη φορά μετά το 1993 που η Ελλάδα είχε ένα ‘’βαρύ’’ χαρτί στα χέρια της για το Σκοπιανό και αυτό από έξω. Ήταν η απόφαση του Συμβουλίου Κορυφής του ΝΑΤΟ που συγκλήθηκε τον Απρίλιο του 2008 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Υπάρχει ασφάλεια στα σχολεία μας; Διώξτε τους συμβούλους και γραμματείς και πάρτε σχολικούς φύλακες!


Με αφορμή το δραματικό γεγονός της απαγωγής των μικρών παιδιών στην Κύπρο και ευτυχώς τον γρήγορο εντοπισμό και απελευθέρωση τους.

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

Την πρώτη θέση στο τουρνουά της Λάρισας κατέλαβαν οι άνδρες του Πιερικού την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, που διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

46 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρ αφιερώνει ένα ναό στη μυθική του πρόγονο Βένους εκπληρώνοντας το τάμα που έκανε στη μάχη των Φαρσάλων.

Γιορτάζουν σήμερα:

- ΓΕΔΕΩΝ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 26 Σεπτεμβρίου 2018.