Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Ούτε ένα κουβαδάκι νερό...

Ε.Ε., ΗΠΑ και ΝΑΤΟ δεν έστειλαν ούτε ένα κουβαδάκι νερό να βοηθήσουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών, όταν κάποτε είχαμε έναν φίλο που τον λέγαν Ρωσία και έστελνε αποτελεσματικά πυροσβεστικά μέσα.

Κύριε Περιφερειάρχη! Κυρία Αντιπεριφερειάρχη! Don't worry! Be happy!

Επιστολή της Συντονιστικής Επιτροπής της Ομάδας "I can't Breathe" για ένα ακόμη θέμα που έχει αναδειχθεί από την "ΑΛΗΘΕΙΑ", αυτό της ΜΠΟΧΑΣ που σχεδόν κάθε βράδυ "πνίγει" τις αισθήσεις μας και κανείς δεν κάνει τίποτα για την επίλυση του...

«Ανάπλαση – πηγή ζωής στην καρδιά της Κατερίνης» χωρίς ποδηλατόδρομους για άλλη μια φορά

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας μας έστειλε ένα κείμενο για την απουσία ποδηλατόδρομων στην Κατερίνη, κάτι που μόνο η "ΑΛΗΘΕΙΑ" εδώ και χρόνια έχει αναδείξει μέσα από εδώ, όπως και άλλα θέματα που "καίνε" την πόλη μας...

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (17 Ιουλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

52ο Φεστιβάλ Ολύμπου- Δίον: Θεατρική παράσταση με την «Εκάβη» του Ευριπίδη

Η τραγωδία «Εκάβη» την οποία έγραψε ο Ευριπίδης και η οποία διδάχθηκε το 427 π.Χ., ανεβάζει το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023...

Λάθη που δε σβήνουν

Γράφει ο Άγγελος Αγγελίδης *

Απλά και χωρίς περιστροφές επανέρχομαι, θέλοντας να αναφερθώ στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στη Βόρεια Πιερία.

52ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Αρχαιολογικές ομιλίες. Είκοσι πέντε αιώνες συμπορεύονται πολιτιστικά η Ελλάδα και η Ινδία

Ο θεσμός των αρχαιολογικών ομιλιών του Φεστιβάλ Ολύμπου, επικέντρωσε το φετινό του θεματολόγιο στις επί είκοσι πέντε αιώνες πολιτιστικές σχέσεις δύο λαών με ξεχωριστή θέση στην παγκόσμια ιστορία. Την Ελλάδα και τη Ινδία.


Αμερικάνικα πολεμικά ελικόπτερα "Black Hawk" στον ουρανό της Κατερίνης (Φώτο)

Μετά τους "φονιάδες" των Αμερικάνων τα A-10 Thunderbolt II, σήμερα μας επισκέφτηκαν τα διάσημα "Black Hawk"! Τρία από αυτά πέταξαν πριν από λίγο στις 9:40 πάνω από την Κατερίνη.

«Μικροί» πολιτικοί, μικραίνουν την Ελλάδα...

3.5% μειώθηκε σύμφωνα με τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ ο πληθυσμός της πατρίδας μας, από 10.816.286 το 2011, σε 10.432.481 το 2021.

Ξέρουν, ότι ξέρουμε...

Άγιος Αιμιλιανός

Ο Άγιος Αιμιλιανός γεννήθηκε στο Δορόστολο της Θρακικής Μοισίας, τότε που αυτοκράτορας ήταν ο Ιουλιανός ο Παραβάτης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 18η Ιουλίου είναι η 199η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (200ή σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 166 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη

Γενικά αίθριος.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τρίτη σήμερα 18 Ιουλίου 2023

Και την περίοδο 2023-2024 το χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης στην Α2 Εθνική Κατηγορία Χειροσφαίρισης Ανδρών

Την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα χειροσφαίρισης (χάντμπολ) για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 υπέγραψε και απέστειλε στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος η ομάδα χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης.